20. Feb 2024

Control4 bij Light + Building

Control4 bij Light + Building
Control4 bij Light + Building

UITGEBREIDE KNX-INTEGRATIE MET CONTROL4 VERBETERT DE DOMOTICA-ERVARING EN VERGROOT DE ZAKELIJKE MOGELIJKHEDEN

Op Light + Building 2024 zal Snap One, de fabrikant van slimme woonoplossingen, de verbeterde gebruikerservaring en groeiende zakelijke mogelijkheden voor KNX-installateurs tonen dankzij de naadloze integratie van KNX-systemen met Control4, het toonaangevende domoticaplatform van het bedrijf.

Installateurs die van 3 tot 8 maart de KNX stand in hal 12 van de Frankfurt Messe bezoeken, kunnen zien hoe KNX technologieën aangestuurd kunnen worden via de aantrekkelijke en klantvriendelijke Control4 interface. Ze kunnen ook leren hoe integratie met andere subsystemen, waaronder audiovisuele, verlichting en zonwering, beveiliging, energiebeheer en netwerkoplossingen kan worden bereikt om de smart home-ervaring van de gebruiker te verbeteren en de inkomsten van de installateur op een project te verhogen.

Huiseigenaren maken graag gebruik van de nieuwste technologieën om dagelijkse taken te vereenvoudigen, controles te consolideren en betere ervaringen te bieden voor een breed scala aan activiteiten en behoeften. Voor KNX-professionals is er een enorme kans om hun dienstenaanbod uit te breiden en hun winst te verhogen door een start-tot-finish thuisintegratiebedrijf aan te bieden. Op Light + Building kunnen bezoekers ontdekken hoe Control4 KNX integratie hen kan helpen ontzagwekkende installaties te leveren voor klanten, in alle soorten en maten van vastgoed en een sterkere business op te bouwen.

Op stand B91 zal Snap One demonstreren hoe het Control4 OS3 smart home besturingssysteem KNX Secure ondersteunt en naadloos integreert met KNX-technologieën, waardoor installateurs kunnen profiteren van alle KNX-compatibele oplossingen binnen het Control4 ecosysteem.

Naast het ervaren van het gebruiksgemak, de compatibiliteit, het chique ontwerp en de uitbreidbaarheid van het systeem, kunnen bezoekers meer te weten komen over de nieuwe UI-functies van de Control4 Halo en Halo Touch afstandsbedieningen, de nieuwste CORE controllers, Vibrant Linear Lighting met kleurregeling en OvrC integratie voor systeemconfiguratie en onderhoud op afstand.

Meer informatie over Control4 is te vinden op www.control4.comen het uitgebreide merkenaanbod van Snap One is te vinden op www.snapone.com.

Social Share:

  • Highlights