Uw slimme woning, uw manier!

KNX biedt meerdere ontwerpopties en een uniek productgamma. Dit biedt u de mogelijkheid om uw eigen unieke slimme woning te creëren die perfect voldoet aan uw behoeften.

Een woning die uw ritme volgt

Verlaag uw energieverbruik door automatisch de lichten uit te schakelen – als u daar tijdens een drukke ochtend niet aan hebt gedacht. Pas uw verwarming aan van op kantoor of in de wagen – voor een warme thuiskomst. Geef inbrekers geen kans – sluit 's nachts de rolluiken als u niet thuis bent.

Een wereldwijde standaard

Al meer dan 30 jaar is KNX een wereldwijde standaard met een sterke internationale community. We bieden een betrouwbare en stabiele technologie die klaar is voor de toekomst. Wij zijn de internationale oplossing voor slimme woningen van topkwaliteit.

Onbeperkte mogelijkheden

Word 's morgens wakker door de rolluiken langzaam te openen, pas de verlichting aan voor een gezellige avond of creëer een routine om de indruk te geven dat u thuis bent als u van een deugddoende vakantie geniet.

Dankzij KNX is de keuze volledig aan u! Onze technologie kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen en een uitgebreid productgamma.

Comfort, veiligheid en gebruiksgemak

Dankzij onze gebruiksvriendelijke interface regelt u zelf uw eigen slimme woning. We bieden maximaal comfort en een veilige installatie. Slim was nog nooit zo gemakkelijk!

Beheer uw slimme woning van op uw smartphone of tablet. Stel uw thermostaat in, pas de verlichting aan, log in op uw alarmsysteem, ... en dit alles met één klik! Het is net zo gemakkelijk als werken met uw sociale media.