De duurzame oplossing voor
slimme huizen en gebouwen,
gedreven door technologie.

Serieus over duurzaamheid

Het KNX ecosysteem is een katalysator voor verandering. Door duurzame slimme huizen en gebouwen door middel van verbonden apparaatintegratie, intelligente cyberbeveiliging en proactief energiebeheer, kunnen fabrikanten en professionals innoveren om nieuwe zakelijke kansen te realiseren, hun bedrijf klaar te maken voor de toekomst en de markt te laten groeien.

Een proactievebenadering van het optimaliseren van energieverbruik met KNX kan leiden tot een potentiële vermindering van 60% van het energieverbruik.

  • Een proactieve aanpak voor het optimaliseren van het energieverbruik in overeenstemming met de eisen van de gebruikers om de koolstofuitstoot te verminderen en duurzamere huizen en gebouwen te creëren.
  • Het creëren van nieuwe mogelijkheden voor fabrikanten om apparaten te creëren, op maat te maken en te verkopen voor nieuwe gebruikssituaties.
  • Professionals helpen hun waarde te vergroten met nieuwe toepassingen en een breder scala aan projecten met meer impact.
  • Ecosysteem dat onze slimme huizen en gebouwen verandert van energieconsumenten in energie 'prosumenten'.

KNX: een garantie voor duurzame slimme huizen en gebouwen

KNX brengt eenvoud, veiligheid en duurzaamheid naar slimme huizen en gebouwen. Door meer dan 8.000 innovatieve apparaten te integreren in één enkel ecosysteem - met intelligente cyberbeveiliging en proactief energiebeheer - kunnen we de functionaliteit van huizen en gebouwen verbeteren en tegelijkertijd een duurzamere toekomst creëren.

Gedetailleerde video's en webinars over KNX energiebeheer vindt u op ons YouTube-kanaal.
Voor praktische voorbeelden over hoe KNX meer duurzaamheid kan bereiken, bekijk de inzendingen van de KNX Hackathon finalisten

Energiebeheer: waarom het belangrijk is

KNX Energiebeheer is een proactieve benadering met als doel een geoptimaliseerd energiegebruik te leveren volgens de behoeften van de gebruikers op elk gegeven moment.
Ditzelfde systeem kan ook beslissen wat het beste is om te doen met de energie in het huis of gebouw, van de opwekking tot de vraag of het verbruikt
of opgeslagen moet worden, volgens de belangrijkste parameters om efficiënt te zijn en de voorkeur te geven aan energie uit hernieuwbare bronnen.

Voor mensen

De dagen van een passieve rol op het gebied van duurzaamheid zijn voorbij; proactiviteit is nu essentieel, dus ieder van ons is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een groenere voetafdruk.

Voor de planeet

De meest voor de hand liggende: we hebben maar één planeet waar we voor moeten zorgen. We werken op aarde, we leven op aarde en we moeten haar beschermen om haar zo mooi te houden als we willen.

Voor bedrijven

Langdurige waarde creëren in een concurrerende wereld waarin publiek, gebruikers en klanten een grotere betrokkenheid bij bedrijven eisen.

Ontdek de innovatieve producten en oplossingen voor energiebeheer van KNX Manufacturers. Optimaliseer het energieverbruik, verlaag de kosten en verbeter de duurzaamheid met naadloze integratie en intuïtieve bediening. Kies KNX voor een slimmer en groener energiebeheer.

Sluit je aan bij ons avontuur

Maak een MyKNX account aan om op de hoogte te blijven van het laatste KNX energiebeheer, duurzaamheidsevenementen, innovatieve KNX producten en meer. Word lid van onze community om toegang te krijgen tot exclusieve inzichten en maak deel uit van de toekomst van duurzame energie. Registreer vandaag nog en blijf op de hoogte!