ETS Home Edition

Geniet van alle mogelijkheden van KNX bij u thuis

ETS, toekomstgerichte software voor uw slimme woning

Onze KNX-software heet ETS (Engineering Tool Software). Met ETS kunt u uw verlichting, rolluiken, verwarming, alarmsysteem en nog veel meer automatiseren. De centrale bediening maakt het KNX-systeem erg handig. De intelligentie van het systeem schuilt echter in de apparaten zelf, die met elkaar communiceren. Meer dan 500 fabrikanten over de hele wereld gebruiken onze technologie om slimme apparaten te ontwikkelen. Zo heeft de klant een uitgebreid productaanbod ter beschikking. Alleen producten van hoge kwaliteit die door KNX zijn getest en gecertificeerd, dragen het KNX handelsmerk.

De ETS-software voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat hackers geen schijn van kans hebben. Met KNX willen we de veiligste technologie op de markt aanbieden.

Wat is ETS Home Edition?

ETS Home Edition is een aangepaste versie van ETS voor particuliere klanten die niet zomaar een slimme woning willen, maar het summum van een smart home.

Met deze speciale editie configureert u één project met maximaal 64 apparaten. Zo creëert u uw eigen slimme woning die perfect aan uw behoeften voldoet. Omarm het comfort van domotica en geniet van de unieke voordelen van KNX in uw eigen thuis.

ETS Home Edition is de ultieme tool voor residentiële projecten: investeren in professionele software is overbodig. Ze omvat alle functies en kenmerken die u voor uw configuratie nodig hebt.


grootste voordelen van ETS Home Edition
grootste voordelen van ETS Home Edition
Uw behoeften veranderen, en uw woning dus ook. Door de COVID-19-crisis is de balans tussen werk en privé veranderd. Als u kiest voor een slimme woning, worden wonen en werken aangenamer op tal van gebieden.

De drie grootste voordelen van ETS Home Edition

Uw behoeften veranderen, en uw woning dus ook. Door de COVID-19-crisis is de balans tussen werk en privé veranderd. Als u kiest voor een slimme woning, worden wonen en werken aangenamer op tal van gebieden. ETS Home Edition komt tegemoet aan de steeds veranderende behoeften van particuliere klanten:

  1. ETS Home Edition biedt eindeloos veel mogelijkheden: u hebt de keuze uit meer dan 8000 gecertificeerde producten.
  2. Veiligheid staat voorop: dankzij het gebruik van beveiligde apparaten krijgen hackers geen kans om uw systeem binnen te dringen.
  3. U bent de enige eigenaar van uw data: ETS Home Edition verzekert dat al uw gegevens veilig binnen uw project in uw bezit blijven.

Ontdek het comfort van een smart home met KNX

Als comfort, veiligheid en gebruiksgemak essentieel zijn voor uw droomwoning, is woningautomatisering met KNX alles wat u nodig hebt.

Ontdek alle voordelen van het KNX Smart Home-systeem.


KNX - een slimme woning, ondersteund door KNX-partners
KNX - een slimme woning, ondersteund door KNX-partners
KNX is een stabiele en veilige technologie die met meer dan 8000 gecertificeerde apparaten compatibel is.

Een tool voor een slimme woning, ondersteund door KNX-partners

KNX is een stabiele en veilige technologie die met meer dan 8000 gecertificeerde apparaten compatibel is.

Het is dus geen plug-and-playoplossing waarbij u van geluk mag spreken als u producten van verschillende merken kunt combineren. Heel vaak kunt u slechts één ecosysteem opzetten en we begrijpen dat dit teleurstellend is.

Onze professionele partners helpen u daarom met plezier verder. Ontwerp samen met hen een volledig geïntegreerde slimme woning die perfect aan uw behoeften voldoet. Reken op hun expertise en ervaring om een smart home te creëren die veilig, energiezuinig en comfortabel is.


KNX Home - Hoe start ik
KNX Home - Hoe start ik
ETS Home Edition is beschikbaar in onze webshop, MyKNX genaamd.

Hoe start ik met de ETS Home Edition-software?

ETS Home Edition is beschikbaar in onze webshop, MyKNX genaamd.

Registreer u hier gratis.

Via uw persoonlijke account volgt u heel gemakkelijk online opleidingssessies, beheert u uw licenties en wordt u een gecertificeerde KNX-professional. Alle voordelen in slechts een paar muisklikken!

Wilt u uw smart home met KNX ontwerpen? Neem dan contact op met een gecertificeerde KNX-partner. Hij helpt u graag met het ontwerp van uw plan en de plaatsing van de apparatuur.

Hebt u een neus voor technologie? Als u alles zelf wilt leren en doen, kunt u nu starten met onze gratis onlinecursus: eCampus.