Gecertificeerde KNX-producten

Een van de sterke punten van het KNX-systeem is dat een product met het KNX-handelsmerk niet louter een verklaring van de fabrikant is, maar is gebaseerd op conformiteitstests die door KNX geaccrediteerde externe testlabo's werden uitgevoerd. Tijdens deze tests wordt er niet enkel gecontroleerd of het apparaat het KNX-protocol ondersteunt, maar ook of de nuttige data worden gecodeerd in overeenstemming met de gestandaardiseerde KNX-datatypes.   

Dit heeft als gevolg dat apparaten van verschillende fabrikanten en verschillende toepassingen tot één functionerende installatie kunnen worden gecombineerd. Bovendien kunnen de meeste van deze apparaten door de ETS-software worden verwerkt.   

Bent u geïnteresseerd in het KNX-certificeringsproces? Kijk vlug op de pagina 'Certificering van producten'.

Zoekmachine voor geregistreerde en gecertificeerde KNX-apparaten

Via onderstaande zoekmachine kunt u geregistreerde en gecertificeerde KNX-apparaten zoeken volgens productfamilies en het soort product.   

Selecteer eerst en vooral de gewenste productfamilie (bv. verlichting) en daarna het gewenste soort product (bv. dimmer): de zoekmachine zoekt nu alle KNX-fabrikanten met geregistreerde/gecertificeerde KNX-dimmers, alsook het bestelnummer van deze apparaten.