Gecertificeerde KNX-producten

Eén van de sterke punten van het KNX-systeem is dat een product met het KNX-handelsmerk niet louter een verklaring van de fabrikant is, maar gebaseerd is op conformiteitstests die door KNX-geaccrediteerde externe testlabo's werden uitgevoerd. Tijdens deze tests wordt er niet enkel gecontroleerd of het apparaat het KNX-protocol ondersteunt, maar ook of de nuttige data zijn gecodeerd in overeenstemming met de gestandaardiseerde KNX-datatypes.

Zoekmachine voor geregistreerde en gecertificeerde KNX-apparaten

Dit heeft als gevolg dat apparaten van verschillende fabrikanten en verschillende toepassingen tot één functionerende installatie kunnen worden gecombineerd. Bovendien kunnen praktisch alle apparaten door de ETS Software worden verwerkt.

Met de onderstaande zoekmachine kunt u zoeken naar KNX-geregistreerde en gecertificeerde producten die door de KNX-fabrikanten zichtbaar zijn gemaakt voor eindklantenTwee zoekopties zijn mogelijk:

  1. Als u het commerciële bestelnummer of bestelnummer weet van het product dat u zoekt, vul dan deze informatie in het eerste veld in en klik op de knop 'Zoeken';

  2. Selecteer het mediumtype, security, configuratiemodus en productfamilie/type van het product dat u zoekt. De zoekmachine toont nu alle KNX-fabrikanten die producten aanbieden die aan uw selectiecriteria voldoen.

(5929)
(172)
(140)
(502)
(5268)
(72)
(5569)