Neem contact met een gecertificeerde professional

Je slimme woning instellen gaat een stuk gemakkelijker met behulp van een ervaren vakman. Je systeeminstallateur helpt je met de planning van applicaties en routines in elke ruimte, zodat je je thuis helemaal ‘slim’ kunt maken afhankelijk van de behoeften van je gezin. Bovendien beschikt hij over de nodige technische vaardigheden en kennis om de bedrading te leggen en om je hard- en software te installeren.


Waarom een professional in huis halen voor je slimme woning?

Je kunt kiezen om de automatisering van je woning helemaal zelf in te stellen. Maar als je liever voor een geïntegreerde slimme woning gaat, neem je best contact op met een professionele installateur.


Een slimme woning die perfect op je behoeften is afgestemd

Een professional doet op basis van zijn uitgebreide technische kennis en ervaring voorstellen waar je zelf niet aan zou hebben gedacht. Hij past je instelling helemaal aan je behoeften aan en heeft een oog voor de schaalbaarheid van de oplossing, zodat je je routines in de toekomst nog kunt uitbreiden.

Je vergelijkt je systeeminstallateur nog het best met een architect, op wie je een beroep doet voor de bouw van je woning. Net als een architect biedt een installateur inspiratie, bespreekt hij je behoeften en stelt een plan op voor de bedrading en de instelling van je systeem voordat alles wordt uitgevoerd.

KNX - een slimme woning
KNX - een slimme woning
Een professional doet op basis van zijn uitgebreide technische kennis en ervaring voorstellen waar je zelf niet aan zou hebben gedacht. Hij past je instelling helemaal aan je behoeften aan en heeft een oog voor de schaalbaarheid van de oplossing, zodat je je routines in de toekomst nog kunt uitbreiden.

Focus op veiligheid

Je slimme woning beveiligen is een van de belangrijkste aspecten van de installatie. Onze gecertificeerde professionals focussen dan ook op veiligheid tijdens de instelling van je systeem. Zij zorgen ook voor het onderhoud en de nodige updates om je woningautomatisering tegen bestaande en toekomstige bedreigingen te beveiligen. Zodat jij je daar geen zorgen hoeft over te maken.


Een betrouwbare partner

Je systeemintegrator is een betrouwbare partner die zich ertoe verbindt om de slimme woning van je dromen in realiteit om te zetten. Al onze KNX-professionals hebben uitgebreide opleidingen gevolgd in een van onze wereldwijde opleidingscentra. Ze ontvingen daarbij een certificatie, die aantoont dat ze de KNX-technologie door en door kennen. Momenteel telt de KNX-gemeenschap meer dan 100.000 gecertificeerde professionals, die toegang hebben tot een grote hoeveelheid hulpbronnen.

Bijkomende garantie

Je professional stelt je in eerste instantie een initiële instelling ter beschikking die helemaal aan je wensen voldoet. Vanaf dat moment begint een garantieperiode te lopen waarin je gratis een bepaald aantal veranderingen en updates kunt laten uitvoeren. Als je dus na een tijdje merkt dat je wensen niet helemaal overeenstemmen met de realiteit of dat er andere veranderingen moeten worden uitgevoerd, kun je dit tijdens de garantieperiode nog laten doen.

KNX - een betrouwbare Partner
KNX - een betrouwbare Partner
Je systeemintegrator is een betrouwbare partner die zich ertoe verbindt om de slimme woning van je dromen in realiteit om te zetten. Al onze KNX-professionals hebben uitgebreide opleidingen gevolgd in een van onze wereldwijde opleidingscentra.

Geen hogere investeringskosten

Een beroep doen op een professional lijkt misschien een duurdere optie, maar dat hoeft niet zo te zijn. Professionals hebben toegang tot KNX-licenties en de hardwareapparaten tegen een lagere prijs dan particulieren, zodat de initiële investering toch nog gunstiger uitvalt. Op die manier kun je je budget besteden aan een gespecialiseerde instelling die je hele gezin voor een lange tijd veel comfort biedt.


Klaar om contact op te nemen met een professional?


Hebt u een neus voor technologie? Als u alles zelf wilt leren en doen, kunt u nu starten met onze gratis onlinecursus: eCampus.
 

ETS Home Edition is een aangepaste versie van ETS voor particuliere klanten die niet zomaar een slimme woning willen, maar het summum van een smart home.