20. Feb 2024

4 slimme drukknoppen die bij je interieur passen

4 slimme drukknoppen die bij je interieur passen
4 slimme drukknoppen die bij je interieur passen

Vaarwel standaard lichtschakelaars, hallo volledig geïntegreerde slimme drukknoppen die perfect in uw interieur passen! We hebben 4 slimme drukknoppen geselecteerd die aangepast kunnen worden aan elk interieur, compatibel zijn met je KNX systeem en geproduceerd zijn door onze KNX Members.

Signum KNX virtuele drukknop van Ekinex

Signum KNX virtual push button by Ekinex

Upgrade je slimme huis met de Signum KNX virtuele drukknop. Het product staat bekend om zijn slanke ontwerp en aanpassingsmogelijkheden. Het bekroonde ontwerp is een multifunctioneel apparaat dat 12 lampen of rolluiken, thermostaatinstellingen en geluidsbeheer kan bedienen via Bluetooth of WiFi.

Met Signum wint u niet alleen aan efficiëntie en gemak, maar draagt u ook bij aan uw eigen energiebesparing door de temperatuur te regelen en de luchtkwaliteit te bewaken vanaf één strategische plek.

Tastsensor 4 van Gira

Pushbutton sensor 4 by Gira

De Pushbutton Sensor 4 tilt naadloze integratie in je interieur naar een hoger niveau. Met een keuze uit 3 materialen (glas, roestvrij staal en aluminium), tot 11 apparaatkleuren, 8 LED-lichtkleuren en de optie om tekst op de knoppen te graveren, kunnen huiseigenaren hun drukknoppen personaliseren volgens hun smaak en individuele kamerinrichting.

Eén drukknop Sensor 4 kan 8 functies of scènes hosten, waardoor verschillende slimme apparaten met elkaar verbonden worden in één apparaat. In geval van storingen of dringende updates waarschuwt het toetsenbord de huiseigenaar met een vooraf gedefinieerde kleurcode.

Alba glas collectie van Black Nova

Alba Glass Collection by Black Nova

Binnen het vierkante ontwerp van de Alba Glazen Drukknop kunnen huiseigenaren kiezen uit 5 productindelingen, minimaliseren tot 4 bedieningen of maximaliseren tot 12 bedieningen.

Vervolgens kun je kiezen uit 8 materialen en bijbehorende kleuren.

Uniek aan de Alba drukknop is de personalisatie van pictogrammen op het toetsenbord om bijvoorbeeld de 'vakantiescène' te activeren.

Wat beschrijft jouw vakantie het best? Een cocktail, een trolley of een zonsondergang? De keuze is aan jou.

De pictogrammen dienen als een directe indicator voor huiseigenaren, waardoor hun keypad(s) uniek worden. Black Nova biedt bovendien aan om je stopcontacten af te stemmen op de drukknop.

Zo wordt je interieur in elke kamer gestroomlijnd.

KNX Drukknop Pro van Schneider Electric

KNX Push Button Pro by Schneider Electric

Voor sommige huiseigenaren is minder meer. De KNX Push Button Pro biedt twee revolutionaire functies in een eenvoudig maar strak design. Deze kleine drukknop kan 4 bedieningen beheren en is uitgerust met reactieve LED-sensoren, die worden weergegeven via pictogrammen op het toetsenbord.

De sensor meet de hoeveelheid natuurlijk licht in een kamer en past automatisch de helderheid van je verlichting aan. Dankzij de toevoeging van contactloze technologie hoeven huiseigenaren voortaan de 'drukknop' niet meer aan te raken. Door een horizontale of verticale beweging te definiëren, zal het toetsenbord je commando detecteren, net zoals het een druk zou detecteren. De muziek harder zetten, de lichten dimmen... deze acties kunnen eenvoudig en logisch aan je keypad worden gekoppeld.

Een slimme drukknop voor elk huis

Slimme drukknoppen zijn een geweldige manier om je slimme huis te verbeteren. Dankzij de strakke designopties kunnen ze zo naadloos of in-your-face zijn als huiseigenaars willen. Om een vlot gebruik en een veilige installatie te garanderen, neem je best contact op met een KNX-gecertificeerde vakman om je slimme drukknoppen te activeren en te coderen.

Social Share:

  • Highlights