Wat is ETS Professional?

ETS is een compleet nieuwe generatie slimme automatiseringssoftware. ETS staat voor Engineering Tool Software. Het is een onafhankelijk configuratiesoftwareprogramma van de fabrikant voor het ontwerpen en configureren van intelligente huis- en gebouwbeheerinstallaties met het KNX-systeem. ETS is een software die draait op Windows©-platformgebaseerde computers.

Met één ETS Professional kunnen oplossingen worden samengesteld voor alle toepassingsgebieden waarvoor KNX-gecertificeerde producten beschikbaar zijn. Op die manier versterkt het gebruik van ETS Professional uw bedrijf - niet alleen technologisch, maar vooral ook commercieel.

ETS Versions

ETS Professional

De krachtige software voor uw professionele carrière. ETS Professional biedt alle benodigde functionaliteiten om uw huis- of gebouwenbeheerproject van begin tot eind te realiseren.

Prijs: vanaf €1000

ETS Lite

Dezelfde software, beperkt tot kleine projecten met maximaal 20 apparaten. ETS Lite is de software die u nodig heeft voor kleine thuisprojecten of voor trainingsdoeleinden.

Prijs: vanaf €200

ETS Demo

Wilt u ontdekken waar ETS over gaat? U kunt de gratis versie downloaden en projecten maken met maximaal 5 producten.

Prijs: gratis

ETS Professional-   functies


  • Gegarandeerde compatibiliteit van de ETS software met de KNX-standaard.
  • Alle productdatabanken met gecertificeerde producten van alle KNX-fabrikanten kunnen in ETS worden geïmporteerd.
  • Over de hele wereld wordt voor elk KNX-project en bij elk gecertificeerde KNX-apparaat dezelfde ETS-tool gebruikt. Bijgevolg is een betrouwbare gegevensuitwisseling gegarandeerd.
  • ETS Professional kan worden gebruikt voor projecten van alle groottes.