De voordelen van KNX

Een toekomstbestendige technologie

De markt voor slimme woningen en slimme gebouwen verandert constant en de technologie wordt elke dag beter. De meest recente technologieën, zoals Internet of Things, maken echter al deel uit van onze huidige software. Wij wachten niet op nieuwe ideeën, wij bedenken ze zelf. De KNX-technologie is de referentie in woning- en gebouwautomatiseringstechnieken. Elke automatiseringsoplossing die u vandaag gebruikt, is gebaseerd op onze innovatieve ideeën. Door KNX te gebruiken, blijft u uw concurrenten altijd een stapje voor. 

De voordelen van KNX

  • Een toekomstbestendige technologie
  • Eindeloze flexibiliteit en personalisering
  • Een betrouwbaar en veilig systeem
  • Tijdbesparende en gemakkelijke installatie
  • Een geïntegreerde en toekomstbestendige oplossing
  • Een internationale community

Eindeloze flexibiliteit en personalisering

We weten allemaal dat klanten hoge eisen stellen aan het soort producten dat ze voor hun slimme woning of slim gebouw willen gebruiken. Dankzij KNX kunt u nu 'ja' antwoorden op hun verzoeken. Op al hun verzoeken. Eindeloze flexibiliteit en personalisering bij het creëren van uw automatiseringsproject is niet langer een droom, maar werkelijkheid. Met KNX! U kunt een breed gamma aan apparaten met elkaar laten communiceren, zelfs als ze van verschillende fabrikanten komen. Het is zelfs mogelijk om KNX samen met andere automatiseringssystemen te integreren.

Op deze manier is de keuze voor de producten die u wilt gebruiken, volledig aan u of aan uw klanten. Geen grenzen, enkel mogelijkheden. KNX is uw 'alles-in-één' oplossing voor elke automatiseringsuitdaging.

Een betrouwbaar en veilig systeem

Veiligheid is brandend actueel en de veiligheidsvereisten voor regelsystemen worden steeds strenger. Bij KNX streven we ernaar dat we voldoen aan de strengste veiligheidsvereisten op de markt. Veiligheid dragen we hoog in het vaandel. Omdat we weten dat u erom geeft. Omdat uw klant erom geeft.

Met KNX is een veilig installatieproces gegarandeerd zodat zowel u als uw klant op beide oren kan slapen. Er is geen enkele extra inspanning of bijkomend systeem van een professional nodig. KNX Secure is in onze bestaande software geïntegreerd. Veiligheid was nog nooit zo gemakkelijk.

Tijdbesparende en gemakkelijke installatie

KNX streeft ernaar om uw professionele leven gemakkelijker te maken. Onze software staat voor eenvoud. Er is slechts één tool voor de inbedrijfname en deze beschikt dan nog over een gebruiksvriendelijke interface. Op deze manier bespaart u kostbare tijd die u kunt investeren in de zaken die uw business echt doen draaien.

Bovendien heeft uw klant de regeling van zijn of haar slimme woning of slimme gebouw in eigen handen. Onze nieuwste software, ETS Inside, biedt uw klant de mogelijkheid om zelf kleine wijzigingen aan te brengen via smartphone of tablet. Een grote tijdsbesparing voor u beiden.

Een totaalplossing

KNX beschikt over 28 jaar ervaring in gebouwenautomatisering. U kunt verschillende producten van verschillende fabrikanten gebruiken. KNX kan zelfs met andere systemen worden gekoppeld en hangt niet af van bepaalde hard- of softwaretechnologie.

Bovendien kunt u onze technologie in zowel nieuwe als bestaande gebouwen gebruiken. Een KNX-installatie is eenvoudig uit te breiden en aan te passen aan nieuwe behoeften, zonder dat u kostbare tijd verliest of grote investeringen moet doen. KNX leent zich voor kleine gezinswoningen maar ook voor grote gebouwen.

Een internationale community

Met KNX bent u nooit alleen. U maakt deel uit van een grote community van systeemintegrators, deelnemende bedrijven, opleidingscentra, ... Wij helpen u om uw business te verbeteren. U kunt contact leggen met installateurs zoals uzelf, niet enkel om het gebruik van onze technologie te bespreken, maar ook om inzichten uit te wisselen over de verkoop en hoe u meer klanten kunt aantrekken. Zij worden met dezelfde problemen geconfronteerd als u en door ervaringen uit te wisselen, wint iedereen.