KNX Technische raad (KTB)

De technische raad (KTB) is verantwoordelijk voor de goedkeuring en evolutie van de KNX-standaard, inclusief de systeem-/testspecificaties en certificeringsregels. De KTB neemt de definitieve technische beslissingen en is eveneens verantwoordelijk voor het opsturen van onderdelen van de KNX-standaard naar de toepasselijke internationale standaardiseringscomités.

WG Systeem

Scope: deze werkgroep is verantwoordelijk voor het uitwerken van de uitbreidingen op de KNX-systeemspecificaties.

WG Interworking

Scope: deze werkgroep is verantwoordelijk voor het bijwerken van het KNX Interworking-model, het goedkeuren van nieuwe KNX-functieblokken en van nieuwe gestandaardiseerde KNX-datapunttypes.

WG Certificering

Scope: deze werkgroep is verantwoordelijk voor het bijwerken van de handleiding voor certificering (waarin de certificeringsprocedure wordt gedocumenteerd), van de hardwarevereisten voor certificering en van de KNX-testspecificaties.

WG Internationale Standaardisering

Scope: deze werkgroep definieert de strategie voor de standaardisering van het KNX-systeem binnen de internationale standaardiseringsorganisaties (CENELEC, CEN, ISO, ISO/IEC).

WG Opleiding

Scope: deze werkgroep is verantwoordelijk voor het bijwerken van de KNX-opleidingsdocumentatie en van de vereisten voor KNX-opleidingscentra.