KNX Marketingraad (KMB)

De marketingraad (KMB) is verantwoordelijk voor de marketingstrategie van de KNX-standaard, inclusief de communicatie- en promotionele activiteiten van KNX Association met betrekking tot de KNX-standaard. De KMB neemt de definitieve beslissingen op het vlak van marketing en is eveneens verantwoordelijk voor de activiteiten die door de nationale KNX-groepen op de verschillende markten worden georganiseerd.   

Doelgroep: alle doelgroepen met betrekking tot KNX (i.e. installateurs, planners, architecten, nationale groepen, eindgebruikers, enz.).

Vereisten voor deelnemers: uitgebreide ervaring en drijvende kracht in marketing en communicatie.

WG Nieuwe Leden

Deze werkgroep is verantwoordelijk voor het marketen van de KNX Association en de KNX-standaard en richt zich daarbij op het aanwerven van nieuwe leden. 

Doelgroep: nieuwe leden. 

Vereisten voor deelnemers: promotor.

WG Professionele Marktpartners

Deze werkgroep is verantwoordelijk voor het marketen van de KNX-standaard en richt zich daarbij op de bestaande toepassingen voor woning- en gebouwautomatiseringstechnieken. 

Doelgroep: professionele marktpartners (elektro, HVAC).

Vereisten voor deelnemers: systeemintegrators, installateurs, enz.

WG Nationale Groepen

Deze werkgroep is verantwoordelijk voor het marketen van de KNX Association en de KNX-standaard en richt zich daarbij op het bedenken van concepten voor marcomactiviteiten voor de nationale markten, op basis van de internationale marktstrategie van KNX. 

Doelgroep: nationale groepen. 

Vereisten voor deelnemers: voorzitter van een nationale KNX-groep.

WG Nieuwe Markten

Deze werkgroep is verantwoordelijk voor het marketen van de KNX Association en de KNX-standaard en richt zich daarbij op de nieuwe toepassingsconcepten, in hoofdzaak voor systeemnetwerken voor woningautomatisering. 

Doelgroep: huishoudelijke apparaten, audiotoepassingen en IT-verkoopkanalen, alsook de eindgebruiker. 

Vereisten voor deelnemers: productmanager.