27. Nov 2023

KNX controlepanelen van topkwaliteit om toe te voegen aan uw slimme woning

KNX controlepanelen van topkwaliteit om toe te voegen aan uw slimme woning
KNX controlepanelen van topkwaliteit om toe te voegen aan uw slimme woning

Als open standaard werken we intensief samen met gerenommeerde fabrikanten om huiseigenaars te voorzien van slimme technologie die perfect past in hun KNX ecosysteem. En controlepanelen zijn geen uitzondering. We hebben een selectie gemaakt van topkwaliteit bedieningspanelen van vijf fabrikanten (Siemens, Schneider Electric, ABB, GVS, EAE).

Touch control TC5 van Siemens

De Siemens KNX Touch Control TC5 is een gebruiksvriendelijk 5 inch (bijna 13 centimeter) aanraakscherm dat modern design, gebruiksgemak en maatwerk binnen handbereik brengt. Het slanke en elegante ontwerp, met hoogwaardig aluminium en glas, voegt een vleugje verfijning toe aan elke kamer.

Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk. Met een geïntegreerde temperatuursensor en een brede waaier aan KNX-kamerbedieningstoepassingen geeft het je de middelen om de perfecte kameromgeving te creëren.

Je privacy is belangrijk en de TC5 dekt je. Het is beveiligd met een wachtwoord en maakt gebruik van ingebouwde nabijheidssensoren om het scherm automatisch te activeren of deactiveren. Een LED indicatiebalk dient als oriëntatieverlichting en om je op de hoogte te brengen van alarmen of wanneer het toestel in KNX programmeermodus staat.

Schneider Electric's SpaceLogic KNX 4" Touch

De 4" Touch-unit van Schneider Electric is een veelzijdige ruimteregelaar die ontworpen is om het hart te vormen van uw slimme woning. Gemaakt van eersteklas materialen en voorzien van een hoogwaardig display met geïntegreerde sensoren, brengt hij een wereld aan mogelijkheden binnen handbereik. Het slanke ontwerp sluit naadloos aan bij de moderne esthetiek van hedendaagse slimme huizen.

Het apparaat heeft een eigentijdse en naadloze gebruikersinterface en biedt een meeslepende ervaring telkens wanneer je het gebruikt. Dankzij de nabijheidssensor komt het scherm bij benadering tot leven.

Met tot 9 schermen tot je beschikking kun je je bedieningservaring personaliseren. Geef individuele functies weer als widgets, waardoor unieke combinaties van maximaal 6 widgets op elk scherm mogelijk zijn. Van verlichting en jaloezieën tot scènes, ventilatie, vloerverwarming en airconditioning, dit toestel doet het allemaal. Bovendien maakt de ingebouwde temperatuursensor het een fluitje van een cent om het als thermostaat te gebruiken, zodat je in elk seizoen verzekerd bent van comfort en controle.

ABB SmartTouch 10

Maak kennis met de ABB SmartTouch® 10" - een topklasse aanraakscherm dat slimme domotica en deurcommunicatie naadloos samenbrengt in één veelzijdig toestel.

Met zijn hoogwaardige capacitieve display en gebruiksvriendelijke touchbediening kunt u moeiteloos uw hele omgeving beheren. Van het schakelen en dimmen van de verlichting tot het bedienen van jaloezieën en het regelen van de verwarming in het hele gebouw, het biedt een uitgebreide oplossing voor modern wonen.

Ervaar een nieuw niveau van thuisbediening - een die gemak, veiligheid en energie-efficiëntie vooropstelt. De ABB SmartTouch® 10" is verkrijgbaar in vier kleuren geborsteld staal: roestvrij staal, grafiet, goud en roségoud. Kies uit zwarte of witte glasopties om dit slimme apparaat naadloos te integreren in elk interieurontwerp, waardoor zowel de esthetiek als de functionaliteit worden verbeterd.

Waltz Touch+ Pad van GVS

Het hart van de KNX Waltz Serie wordt gevormd door de Waltz Touch+ Pad, een centraal onderdeel dat uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en gebruiksvriendelijke interfaces biedt. Het is een veelzijdige metgezel die een brede waaier aan KNX functies ondersteunt. Of u nu verlichting wilt schakelen, dimniveaus wilt aanpassen, gordijnen en jaloezieën wilt bedienen, HVAC-instellingen wilt beheren, scènes wilt creëren of zelfs stembediening wilt verkennen (alleen CN-versie), de Touch+ Pad vereenvoudigt de automatiseringservaring.

Met een HD IPS-scherm en een selectie van metalen of kunststof drukknoppen in verschillende kleuren, reageert de Touch+ Pad met visuele animaties die uw besturingscommando's bevestigen. Maar de echte blikvanger is de innovatieve G-link functie, waarmee gebruikers moeiteloos de functies van de 3 paar knoppen kunnen definiëren en wijzigen - helemaal zelf.

Kies uit een palet van vijf elegante kleurvarianten: kristalwit, klassiek zwart, hemels zilver, schitterend goud en mystiek grijs. Deze opties maken het gemakkelijk om aan te sluiten bij de unieke stijl van elk gebouw waar KNX wordt toegepast. Bovendien ondersteunt de serie gratis lasergravures voor een duidelijke functieaanduiding, zodat er geen ruimte is voor misverstanden.

Rosa Touch-schakelaars en thermostaten

Functionaliteit is de kern van Rosa's aanbod. Schakelaars hebben tot 8 knoppen, terwijl thermostaten tot 6 knoppen hebben. Elke knop kan worden geconfigureerd voor korte, lange of dubbele drukfuncties, zodat je precieze controle hebt over je apparaten en systemen. Bovendien vereenvoudigt de webconfigurator het proces om pictogrammen en tekst aan te passen aan je voorkeuren, wat zorgt voor een gepersonaliseerde ervaring.

Op het gebied van maatwerk zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor glasopties kun je kiezen uit een breed scala aan kleuren. Naast het klassieke wit zijn er verfijnde keuzes zoals antraciet, natuurlijk aluminium, brons en zelfs goud beschikbaar voor de metalen optie. Om een naadloze match met verschillende normen (BS, EU en modulair) te garanderen, zijn Rosa producten zorgvuldig ontworpen met dezelfde kleur- en materiaalopties voor frames.

Voor extra gemak en efficiëntie zijn thermostaten en schakelaars uitgerust met ingebouwde temperatuur- en vochtigheidssensoren. Deze functie stelt je in staat om de controle te nemen over je verwarmings- en koelsystemen, zodat de omgeving in je huis altijd is zoals jij het wilt.

Social Share:

  • Highlights