Wat is KNX?

Vandaag domineert slimme technologie ons leven. Als het gaat om ons eigen huis, streven we altijd naar het beste. Maar waar moeten we beginnen? Wat moeten we kiezen?

Er zijn zoveel merken en fabrikanten op de markt. Moet u zich echt beperken tot één oplossing? Wat als u wilt genieten van alle nieuwe technologische ontwikkelingen? En wie kan u dan verzekeren dat al deze technologie uw leven daadwerkelijk gemakkelijker zal maken?

Comfort, veiligheid en eenvoud vormen de basis wanneer u droomt van een slim huis – vraag dus naar KNX.

Onbeperkte ontwerpmogelijkheden met een unieke keuze aan producten

U kunt kiezen uit meer dan 8.000 beschikbare apparaten van verschillende fabrikanten. En het beste van alles? KNX garandeert 100 % compatibiliteit tussen alle apparaten. Dit betekent dat u verschillende merken kunt combineren en uw eigen unieke slimme woning kunt bouwen die aan uw wensen voldoet.

Een veilige en betrouwbare technologie

Een veilig slim huis is een must, we willen hackers geen kans geven. Daarom streeft KNX er voortdurend naar om de toonaangevende technologie te zijn die aan de hoogste veiligheidseisen voldoet. Zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over hoe veilig die technologie is.

Het ultieme comfort en dito flexibiliteit

Onze technologie focust ook op uw comfort. Door de grote keuze aan apparaten en fabrikanten, waar anderen op de markt geen rekening mee houden, garandeert KNX de hoogste graad van flexibiliteit en eenvoud. U zit niet vast in een gesloten ecosysteem, met KNX kunt u er op elk moment voor kiezen om extra apparaten en routines toe te voegen.

U hebt de controle! Beheer eenvoudig uw instellingen op uw smartphone of tablet. Creëer routines die uw leven elke dag comfortabeler maken. Ontwerp een slim huis dat zich aanpast aan het dagelijkse leven van uw gezin.

Als het om uw eigen huis gaat, wilt u alleen het beste. KNX garandeert de hoogste kwaliteit, de beste prestaties, het hoogste comfortniveau, de grootste flexibiliteit en de ultieme veiligheid.

Wilt u ontdekken wat KNX voor uw slimme woning kan betekenen?

Neem dan contact op met een KNX-gecertificeerde professional (elektricien, installateur, systeemintegrator ...). Zij zullen u helpen om het slimme huis van uw dromen te creëren.