21.10.2019   November: 50% korting op de ETS Inside-licentie en mini-PC loterij (35 winnaars!)


Altijd en overal toegang tot uw KNX installatie … Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. KNX Association biedt dé oplossing dankzij de nieuwste versie van ETS Inside. Met deze tool programmeert u gebouw- en woningbeheerinstallaties makkelijk waar en wanneer u maar wilt. U kunt zelfs ETS projectbestanden overzetten. Er is uiteraard een testversie van ETS Inside beschikbaar. Maar KNX Association doet meer! We willen dat ons unieke product betaalbaar is voor iedereen. Daarom krijgt u het nu voor de helft van de prijs!

En … dat is nóg niet alles. Waag uw kans en win 1 van de 35 mini-PC's ! We organiseren een gratis tombola waarbij u kans maakt op een mini-pc van ZOTAC. Ideaal als aanvulling op uw installatie.

Voorwaarden (*)

In één bestelling moet u kiezen:

  • een ETS Inside bestellen.
  • Deze offerte is niet combineerbaar met andere acties of tegoedbonnen
  • Deze korting geldt enkel op de normale prijs

https://my.knx.org

Uw tegoedbon: NOV2019INSPC77XAPWPHYY (geldig t.e.m 30.11.2019)

Wat te doen : kopieer deze code en volg de instructies beschreven in de sectie "MIJN ACCOUNT/ BONNEN" in het menu links. Na het indienen van de code kan u bestellen en de tegoedbon tijdens de bestelprocedure gebruiken.

(*) Offerte alleen geldig voor bestellingen gedaan op MyKNX. De resultaten van de loterij worden op 02.01.2020 bekend gemaakt.

Social share