21.03.2023   Nieuwe gratis online training: hoe toegang tot KNX-installaties te voorkomen

Nieuwe gratis online training: hoe toegang tot KNX-installaties te voorkomen


Elke communicatietechnologie is een doelwit voor hackers, dus ook huis- en gebouwautomatiseringssystemen. De vraag naar slimme huis- en gebouwtechnologie neemt snel toe, en steeds meer toepassingen en apparatuur worden toegevoegd aan installaties en onderling verbonden voor toegang op afstand om een betere gebruikerservaring te bieden. Zonder goede bescherming kunnen zij echter het meest kwetsbare punt in een installatie vormen.

KNX Association is zich al enige tijd bewust van de behoefte aan veiligheid en heeft daarom krachtige maatregelen genomen om zijn systemen te beveiligen, waaronder de introductie van KNX Secure dat installaties beschermt op intern gegevensniveau en extern IP-niveau. Maar hoe gebruikt u, als KNX professional, KNX Secure, en welke strategieën kunt u toepassen om een solide beveiliging van de systemen die u installeert te garanderen?

De nieuwe 30 minuten durende 'How to Prevent Access to KNX Installations' online training van KNX Association is gratis en beschikbaar voor alle systeemintegratoren met een MyKNX account. De cursus is een ideale aanvulling op de ETS eCampus en wordt sterk aanbevolen voordat u zich inschrijft voor een gecertificeerde KNX Basiscursus. Wie de cursus afrondt, krijgt een officieel certificaat.

Volg de cursus

Social share