13.09.2019   NETx multiprotocolserver


Aangezien de systemen voor gebouwenautomatisering tegenwoordig verschillende protocollen en technologieën gebruiken voor het besturen en beheren van gebouwservices, kan integratie op beheersniveau complex en tijdrovend zijn. Het doel van de NETx multiprotocolserver van NETxAutomation is om een eenvoudige oplossing te bieden voor dit probleem.

Door gebruik te maken van de NETx BMS App Secure voor ETS kunt u het volledige KNX project snel en gemakkelijk importeren in de NETx multiprotocolserver. De NETx multiprotocolserver is een multiprotocolgateway waarmee u alle KNX datapunten kunt verbinden en combineren met protocollen en technologieën zoals BACnet, Modbus, OPC DA en OPC UA servers van derden, SNMP en hotel-PMS. Indien u complexe besturingsfuncties wenst toe te voegen, is er ook een functieblok-programmeermodule (Xlogic) en een scriptengine (LUA scripts) verkrijgbaar.

De NETx multiprotocolserver is zowel een OPC DA en OPC UA server als een BACnet/IP server, waarmee u uw KNX projecten met vrijwel alle SCADA-, visualisatie- en gebouwbeheerplatformen van verschillende fabrikanten kunt integreren.

Klik hier voor meer informatie

Social share