16.10.2020   KNXperience - Eerste online KNX-beurs is een daverend succes

KNXperience news banner


KNXperience, de eerste online KNX-beurs georganiseerd door KNX Association, vond plaats van 28 september tot 2 oktober 2020 en was een groot succes. Het evenement omvatte 71 door KNX gecoördineerde conferentiesessies en twee beurszalen met 42 stands. Er kwamen duizenden deelnemers uit 148 landen samen om de nieuwste ontwikkelingen, producten, oplossingen, awards, promoties en meer van KNX te ontdekken. Intussen is het event officieel voorbij, maar het platform https://KNXperience.knx.org is nog tot eind oktober voor iedereen toegankelijk.

KNX Association-voorzitter Franz-Josef Kammerl vat de beurs samen: "Dit was onze eerste poging om online een wereldwijde handelsbeurs over KNX te organiseren en we worden overstelpt met positieve reacties. Het event was voor iedereen toegankelijk en alle bezoekers konden er kennismaken met de nieuwste oplossingen en ontwikkelingen van KNX, contact leggen met experts uit de sector over de hele wereld, nieuwe tools bekijken en prachtige prijzen winnen. We hadden een stimulerende, inspirerende KNXperience-week beloofd en dat is precies wat we hebben verwezenlijkt. Ik ben zo trots op de hele KNX-community, want zij hebben van dit event een enorm succes gemaakt."

De standhouders en bezoekers waren even enthousiast:

"Ik vond de beurs erg goed. We hebben mooie feedback gekregen van klanten, veel persoonlijke gesprekken gevoerd en klanten van dichtbij met onze producten laten kennismaken. We zijn aangenaam verrast door hoe goed dit werkt: KNX Association heeft naar mijn mening prachtwerk geleverd en alle bezoekers hebben genoten van het event", aldus Giangiacomo Pastore van KNX-lid Eelectron.

"Ik kan niet beschrijven hoe blij ik ben. Het is net alsof je Light + Building bezoekt, maar dan nog beter. Want ik kan snel van hal naar hal gaan zonder vermoeid te raken. Ik ben echt onder de indruk en trots om een lid van de KNX-familie te zijn", vertelt Amin, een KNX-expert uit Tunesië.

KNXperience, het ontmoetingspunt van duizenden deelnemers, verspreid over 148 landen, om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van KNX te ontdekken

Via conferentiesessies, speciale stands en chatrooms ontdekten de bezoekers waarom KNX IoT, Services met KNX en Energiemanagement met KNX zo cruciaal zijn om nieuwe zakelijke deuren te openen. Ze konden contact leggen met experts uit de hele wereld, van KNX Association-personeelsleden tot vertegenwoordigers uit nationale regio's, KNX-fabrikanten/leveranciers en KNX-professionals. Bovendien kregen de bezoekers nieuwe tools van KNX en zijn communityleden van dichtbij te zien, konden ze hun kennis en vaardigheden testen en maakten ze kans om mooie prijzen te winnen.

De meeste bezochte ruimtes - Conferentiezaal en twee virtuele tentoonstellingszalen

De virtuele beurs bestond uit vijf zones, waarvan de conferentiezaal en de twee tentoonstellingszalen de meest populaire waren.

In de conferentiezaal werden 71 sessies in het Engels en Duits live gevolgd. 44 sessies werden gepresenteerd door KNX-leden, 26 door KNX Association en één sessie door de nationale KNX-groep van Korea. Tijdens de officiële eventperiode werden de conferentiesessies in totaal 18.714 keer bekeken. De sessies zijn nog tot eind oktober beschikbaar op https://knxperience.knx.org.

In de twee tentoonstellingszalen waren in totaal 21 stands van KNX-leden, 7 stands van KNX Association, 10 van nationale KNX-groepen en 4 van KNX-professionals te vinden. Iedere standhouder had een eigen stand met banners, logo's, filmpjes en brochures, en de bezoekers konden live met de standhouders chatten. Tijdens de officiële openingsperiode werden de tentoonstellingshallen in totaal 69.393 keer bezocht.

Het evenement KNX Awards ging digitaal

Ook de KNX Awards, het hoogtepunt van de KNXperience-week, verliepen voor het eerst digitaal. Tijdens deze uitreiking werden de beste KNX-projecten in acht categorieën bekroond. Om het event nog spannender te maken, werden er ook vijf ETS-licenties en een speciale prijs weggegeven aan enkele gelukkige bezoekers. U kunt de KNX Awards hier bekijken.

KNX Association wil graag al zijn leden, nationale groepen, professionals, de media en iedereen die de onderneming steunt bedanken: dankzij hen werd deze KNXperience het beste event in de geschiedenis van KNX!

sponsors-dutch.png

Social share