03.09.2020   KNXperience: Bringing KNX to the world

KNXperience banner


Nieuw online evenement als centraal platform voor het presenteren en ervaren van de nieuwste KNX-producten en -oplossingen +++ De KNX Awards 2020 worden digitaal uitgereikt +++ Gratis registratie voor bezoekers op www.KNXperience.org

Voor de allereerste keer organiseert KNX Association een digitale KNX-beurs. De KNXperience dient als een centraal platform voor het presenteren en ervaren van de nieuwste KNX-producten, oplossingen, tools en ideeën gecreëerd door KNX Association en de deelnemende KNX-leden, KNX-professionals en KNX National Groups. De digitale vakbeurs, met de nadruk op diensten met KNX, vindt plaats van 28 september tot 2 oktober 2020, exclusief als een online evenement in het Engels en Duits op www.KNXperience.org en is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in smart home en smart building-oplossingen.

Interactie en engagement gegarandeerd dankzij de beurshal en netwerkruimte KNXperience verschilt niet van een aanwezigheidsevenement, zoals de vakbeurs Light + Building. Daarom zal de tentoonstellingshal vol staan met virtuele stands met echte professionals (KNX Association-personeel, KNX-professionals, KNX-leden van het bedrijfspersoneel en enkele andere partners) die over de nieuwe KNX-oplossingen en -producten zullen informeren en deze presenteren aan de bezoekers. Het enige verschil is dat het contact via pc (of mobiel of tablet) verloopt. Elke bezoeker kan beslissen of hij of zij een één-op-één gesprek wil voeren met de vertegenwoordiger van een stand.

Bovendien maakt het netwerkgedeelte de interactie van de verschillende deelnemers mogelijk. Ze zullen deze ruimte kunnen betreden en de 'kamer' kunnen selecteren waar ze lid van willen worden. Alle standsvertegenwoordigers hebben een eigen ruimte en bieden de mogelijkheid om toe te spreken en om groeps- of individuele discussies te voeren.

Ten slotte zijn er tal van realtime activiteiten gepland om met bezoekers in contact te komen: van games als 'Kahoot!' en andere interactieve loterijen om speciale KNX-prijzen te winnen, tot het beroemde KNX-kampioenschap met KNX Virtual, waar bezoekers gratis ETS Professional-licenties kunnen winnen. Bovendien zullen de gebruikers en bedrijven die KNXperience het meest gebruiken, worden beloond met geschenken en licenties.

Een conferentieprogramma van een week met tal van hoogtepunten en nieuwe KNX-productlanceringen Met het uitgebreide conferentieprogramma van een volledige week biedt KNXperience deelnemers een scala aan mogelijkheden om de nieuwste innovaties uit de hele KNX-wereld te ervaren: van talrijke showcases van de nieuwste KNX-producten en -oplossingen tot trainingsprogramma's, kennisuitwisseling, netwerken en nog veel meer. Speciale hoogtepunten die op de agenda van de digitale vakbeurs staan, zijn onder meer de onderwerpen 'Services met KNX', 'KNX IoT' en 'KNX Energy Management'. Bovendien presenteren KNX-leden hun nieuwste KNX-producten en -oplossingen. En het programma biedt ook sessies over de nieuwste KNX-oplossingen die worden gebruikt in projecten door de KNX-professionals.

Zoals gebeurt op een normale aanwezigheidsconferentie, bieden alle conferentiesessies de mogelijkheid om in realtime te communiceren met de verschillende sprekers om eventuele vragen of opmerkingen van de bezoekers meteen te verduidelijken.

KNX Awards 2020 gaat digitaal Het belangrijkste hoogtepunt van de KNXperience wordt de 13e editie van de KNX Awards, 's werelds meest prestigieuze en begeerde onderscheiding voor smart home en smart building-projecten. Voor het eerst vindt de uitreiking van de KNX Awards nu volledig digitaal plaats op 29 september 2020 om 17:00 uur. De KNX Awards worden toegekend in de volgende categorieën: 'Internationaal - Europa', 'Internationaal - Azië', 'Internationaal - Afrika, Amerika Australië', 'Energie-efficiëntie', 'Speciaal', 'Publiciteit', 'Jong' en 'People's Choice'. Bezoek voor meer informatie en registratie: https://award.knx.org

Ga voor meer informatie naar www.KNXperience.org of volg #KNXperience op sociale media.

Social share