17.03.2020   KNXis30 - Het langste en grootste KNX event van de afgelopen 30 jaar


Het begon met een visie: "Er moet een manier zijn om klassieke elektronische installaties een vaste plek te geven in de snel evoluerende elektronicawereld."

In 1990 gebeurde iets dat aanleiding zou geven tot een hele industrie en de wereld zou veranderen: KNX zag het daglicht. Dertig jaar later heeft KNX niet alleen een aantal baanbrekende technologische innovaties voor smart houses en smart buildings ontwikkeld, maar is de naam uitgegroeid tot een beweging die de verste uithoeken van de wereld heeft bereikt.

KNX viert zijn verjaardag in stijl Wie dacht dat de dertigste verjaardag van KNX na één feestje voorbij is, heeft het mis: KNX Association viert al sinds januari zijn verjaardag met elke maand een nieuwe, onvergetelijke activiteit! Van nostalgisch terugdenken aan het verleden tot verjaardagswensen uit de hele wereld, met als hoogtepunt een groot feest op 20 oktober 2020. Waar vindt dat feest plaats? Over de hele wereld, natuurlijk!

Januari in het teken van het verleden, februari van het heden, maart van de wereld In januari blikte KNX terug op de eerste stappen van het bedrijf, ervaringen uit het verleden en de grootste uitdagingen die KNX en de hele community hebben overwonnen. Daarbij werden de meest memorabele krachttoeren op een bijzondere manier in de kijker gezet: met een 'Vintage KNX'-wall op social media. Op de 'Vintage KNX'-wall waren foto's en andere inzendingen te zien die leuke herinneringen opriepen. De content die de volledige KNX-community uit alle uithoeken van de wereld doorstuurde, vormde een mooi overzicht van waar KNX vandaan komt en waar het bedrijf zich nu bevindt.

In februari werd de KNX-wall op social media omgetoverd van een platform vol herinneringen naar een speeltuin voor videocreators. Iedereen in de KNX-community mocht zijn verjaardagswensen delen, en dat gebeurde dan ook massaal! Met verjaardagswensen uit Europa, Afrika, Azië, Australië en nog verder heeft de KNX-community zichzelf weer overtroffen! Na een paar dagen stonden de social media van KNX vol verjaardagsfilmpjes waarin leden van de KNX-community zich van hun persoonlijke kant lieten zien. Zelfs de jongste generatie KNX-volgers droeg een steentje bij aan het succes van deze verjaarmaand. Dankzij de bijdragen van de KNX-kinderen voelde KNX zich jonger dan ooit. Het staat vast: leeftijd is slechts een getal!

Naarmate het nieuws verder verspreid raakte, explodeerde het aantal filmpjes. Tegen eind februari werden er talloze verjaardagsfilmpjes gedeeld en vroegen heel wat mensen of we een vervolg zouden breien aan de actie. Daar ging de KNX Association met plezier op in: de actie werd verlengd tot in maart!

Dit succesvolle KNXis30-evenement loopt dus een extra maand! In de eerste week van maar kregen we al bijna dubbel zoveel filmpjes te zien.

Doe niet gewoon mee: wees deel van de beweging! Het hoogtepunt moet nog komen. Daarom nodigen we je uit om niet alleen mee te feesten, maar de sfeer tot dan nog feestelijker te maken door deel te nemen aan de maandelijkse activiteiten!

KNX Association viert elke maand feest met een speciale actie. Deel dus gerust jouw persoonlijke bijdrage met de hele wereld! Je inzet wordt natuurlijk beloond. Alle bijdragen nemen automatisch deel aan een maandelijkse tombola met een prachtige prijzenpot!

Waar vind je alle informatie? TDe social media-wall, de gedeelde filmpjes en alle informatie over de maandelijkse tombola vind je op de speciale #KNXis30-website: https://knxis30.knx.org. Volg ook de hashtag #KNXis30 op social media om de bijdragen tot nu toe te bewonderen. Wil je ook je stempel drukken op onze social media-wall? Gebruik dan de hashtag #KNXis30 in al je posts!

"Als iemand weet hoe je moet feesten, is het de KNX-community wel!" - Laten we dit citaat samen nog heel wat decennia waarmaken!

Social share