19.04.2021   KNX4U: het nieuwe kanaal dat KNX nog dichterbij brengt

KNX4U: het nieuwe kanaal dat KNX nog dichterbij brengt


KNX4U is een nieuw kanaal waar we u laten kennismaken met de technologie vanuit een nieuw perspectief. Met KNX4U is het nu eenvoudiger dan ooit om het laatste nieuws over KNX te vinden. We hebben video's, podcasts, interviews en veel meer zodat u altijd op de hoogte bent en één stap voor blijft!

Onze nieuwe inhoud richt zich tot nieuwkomers en eindgebruikers, maar ook tot de volledige KNX-gemeenschap. Kom meer te weten over de positie van KNX in andere landen en welk beeld de lokale bevolking overal ter wereld heeft van KNX. KNX Nationale Groepen gunnen u een blik op hun ervaring en wat KNX voor u kan betekenen.

Bijdragen van KNX Nationale Groepen

Wie kan u het best informeren over KNX wereldwijd? Juist, experts uit alle landen en regio's! Via KNX4U komt u te weten hoe KNX vorm geeft aan bedrijven, maar ook aan landen. We beginnen met een bijdrage uit KNX Spanje en later krijgen we het gezelschap van andere KNX Nationale Groepen met KNX-marktinzichten uit hun land.

Nieuwsberichten

De bruisende wereld van KNX is een aaneenschakeling van evenementen en ervaringen van over de hele wereld. Vanuit onze KNX-studio in Brussel brengen we u elke maand een KNX-nieuwsbericht, dus als er iets belangrijks gebeurt in de wereld van KNX, dan weet u dat meteen.

Elke maand prijzen te winnen!

Om de bijdrage van elke KNX Nationale Groep af te sluiten met een hoogtepunt, nodigt KNX Association u uit om deel te nemen aan de Kahoot!-quiz. Elke maand maakt u kans op een van de vele leuke prijzen. Bekijk zeker alle video's, want we testen uw kennis tijdens de quiz na afloop van elke bijdrage.

Waar vindt u alle informatie?

Alle informatie is beschikbaar op onze socialemediakanalen en op https://knx4u.knx.org.

Social share