10.09.2019   KNX op SIBT 2019

KNX At SIBT Highlight


KNX toont een sterke groei in China

September is gestart met tal van hoogtepunten. Terwijl alle ogen van de Europese gemeenschap gericht waren op IFA in Berlijn, vond er aan de andere kant van de wereld een hoogtepunt plaats met een minstens even grote impact: China.

Een van de belangrijkste KNX activiteiten van de afgelopen week was de deelname aan Shanghai Intelligent Building Technology, dat plaatsvond van 3 tot 5 september 2019.

Op de KNX stand stelden 31 leden hun nieuwste KNX producten en oplossingen voor. KNX was nooit eerder zo sterk vertegenwoordigd, het was fijn om te zien hoe KNX gegroeid is op de Chinese markt. De groei was te merken aan het aantal KNX leden en de hoeveelheid getoonde KNX-gecertificeerde producten, de evolutie van de technologie (zoals KNX RF en KNX Secure) en het aantal bezoekers op de KNX stand. Hier kon men voor het eerst kennismaken met de nieuwe KNX functionaliteiten. Het hoogtepunt was opnieuw het KNX seminarie. Enkele ervaren topmensen gaven hun indrukken van de slimme woning en de gebouwenmarkt.

KNX is dé referentie op het gebied van interoperabiliteit en beveiliging en kan rekenen op een sterke achterban. KNX was niet alleen verheugd over de eigen groei maar ook over de manier waarop de SIBT-beurs is geëvolueerd. Het is de frequente bezoeker van SIBT vast niet ontgaan dat de kwaliteit van de beurs sterk verbeterd is. De standen en de getoonde producten waren strakker en moderner en volgden de internationale trends.

Door de positieve ervaring op SIBT 2019 zal KNX zeker niet ontbreken op SIBT 2020. We verwachten nog meer bezoekers op onze stand!

Downloads:
Social share