14.09.2022   KNX Awards 2022 - Beslis live wie het beste project heeft en win

KNX Awards 2022 - Beslis live wie het beste project heeft en win


Over slechts 2 weken vieren we live (27 september om 17:30) de beste woning- en gebouwprojecten tijdens de uitreiking van de KNX Awards. Er zijn 13 categorieën te winnen, voor Smart Home en Smart Building projecten in verschillende regio's, evenals de speciale categorieën Energy Efficiency, Innovation, Publicity, Special, Education, People's Choice en KNX Product.

...maar ook u kunt een winnaar zijn!

De winnaar van de People's Choice Award moet nog bepaald worden

In augustus kon iedereen kiezen welk project de People's Choice Award zou verdienen. Maar deze stemmen tellen slechts voor de helft van de punten. Voor het eerst kan u live stemmen tijdens de KNX Awards ceremonie. Breng uw beslissende stem uit en maak deel uit van een loterij na het evenement en win één van de 3 Amazon tegoedbons*.

Registreer, volg het event en win ETS6 professional

Om de lancering van de ETS6 cloud-versie te vieren, zullen we 3 ETS6 Professional licenties weggeven aan geregistreerde aanwezigen in een loterij na het evenement**.

Registreer nu

*Alleen geregistreerde deelnemers via Hopin kunnen stemmen. Eén stem per persoon. Je mag tijdens het evenement opnieuw stemmen als je in augustus al een stem hebt uitgebracht. **Alleen geregistreerde deelnemers die het gehele evenement volgen, doen mee aan de verloting van de ETS6 Professional licenties.

Social share