25.05.2021   KNX Association nodigt u uit voor de KNX AV Solutions Integration Conference

KNX Association nodigt u uit voor de KNX AV Solutions Integration Conference


De KNX AV Solutions Integration Conference wordt online gehouden op 8 en 9 juni en duurt op beide dagen van 9 u. tot 14 u. CEST.

Dankzij KNX kunt u over de beste systemen voor AV-bediening beschikken zonder afbreuk te doen aan andere functies voor woning- en gebouwautomatisering, zoals verlichting, de bediening van jaloezieën, veiligheid, energiemanagement, HVAC, ventilatie en zoveel meer. Of u nu al systemen geïnstalleerd hebt of van plan bent om vanaf nul te beginnen, het is nooit te laat om met KNX te werken.

Doe mee aan dit evenement om alle voordelen te ontdekken die deze geïntegreerde, toekomstbestendige technologie te bieden heeft. Tijdens de conferentie komen de volgende zaken aan bod:

  • Verschillende opties voor AV-systemen
  • Introductie tot KNX, de voordelen en de zakelijke kansen die het oplevert
  • Praktische voorbeelden van hoe AV-systemen kunnen worden geïntegreerd met KNX
  • Nieuwe AV-apparatuur en -oplossingen van diverse KNX-leden die naadloos met alle KNX componenten kunnen werken

De vorige KNX HVAC Conference werd een groot succes. Tijdens dit evenement presenteren we nieuwe producten en oplossingen, bieden we u de kans om te netwerken en panelgesprekken te houden, om games te spelen en reiken we prijzen uit.

Het publiek omvat vooral systeemintegratoren en fabrikanten, maar dit evenement is bedoeld voor mensen met een uiteenlopende achtergrond: iedereen is dus welkom. U kunt zich gratis inschrijven op: https://av.knx.org

Social share