20. Sep 2019

De aanvraagfase voor KNX Awards 2020 is gestart

De aanvraagfase voor KNX Awards 2020 is gestart
De aanvraagfase voor KNX Awards 2020 is gestart

Grote prijsuitreiking op 10 maart 2020 voor meer dan 2.000 vakbezoekers bij Light+Building in Frankfurt am Main

De zoektocht naar 's werelds beste Smart Home- en Smart Building-projecten is begonnen: de KNX Association heeft officieel de biedfase van de prestigieuze KNX Awards 2020 gelanceerd. Alleen de meest innovatieve en baanbrekende KNX-projecten ontvangen de belangrijkste prijs voor huis- en gebouwsysteemtechnologie. En deelnemen aan de competitie is de moeite waard: het "beste van het beste" krijgt namelijk gegarandeerd brede aandacht en een hoge vraag. De winnaars van de KNX Awards worden geselecteerd door een jury van topklasse, en zullen het komende jaar worden geëerd voor een internationaal vakpubliek tijdens een grote ceremonie op de belangrijkste vakbeurs Light+Building (l+b). Aanvragen moeten vóór 30 november 2019 worden ingediend via https://projects.knx.org.

Bevordering van innovatiteit, vindingrijkheid en knowhowDe KNX Awards, die om de twee jaar worden uitgereikt, vormen het wereldkampioenschap voor de Smart Home- en Smart Building-sector, en hebben een naam gevestigd als een instelling in de industrie. "Met de compeititie willen we met name innovativiteit, vindingrijkheid en knowhow eren bij de uitvoering van ambitieuze KNX-projecten. We zijn daarom trots om de traditie en de buitengewoon succesvolle geschiedenis van de competitie voort te zetten en kijken uit naar de vele spannende projecten die deze keer zullen strijden om de felbegeerde KNX Awards", vertelt KNX-president Franz Kammerl.

Grote prijsuitrijking op l+bDe competitie voor de KNX Awards wordt vooral gekenmerkt door zijn diversiteit. 's Werelds beste KNX-projecten worden erkend in vijf categorieën - Internationaal, Energie-efficiëntie, Speciaal, Publiek en Jeugd - elk met prijzengeld van 1.000 euro plus een trofee. Tegelijkertijd krijgen de prijswinnaars de gelegenheid om de competitie te gebruiken als platform voor een uitgebreide presentatie. Naast de People's Choice Award, die wordt gekozen door de hele KNX-gemeenschap, worden de winnaars van de afzonderlijke categorieën geselecteerd door een ervaren jury van experts en gepresenteerd op 10 maart 2020 op een groot centraal evenement op de toonaangevende beurs Light+Building in Frankfurt am Main voor meer dan 2.000 gasten.

Aankondiging van nominaties in januari 2020De KNX-projecten die voor de competitie zijn ingediend, worden onafhankelijk van hun grootte beoordeeld. Een verplichte vereiste is dat ze zijn gebaseerd op 's werelds toonaangevende standaard voor intelligente gebouwnetwerken. De beoordelingscriteria omvatten gebruiksgemak en acceptatie, flexibiliteit en uitbreidbaarheid, evenals het gebruik van producten van verschillende KNX-fabrikanten in één toepassing. De genomineerden worden bekendgemaakt in januari 2020. De stemming voor de People's Choice Award vindt plaats in februari 2020.

Meer informatie over de KNX Awards 2020 op https://award.knx.org

Social Share:

  • Highlights