20. Oct 2020

KNXis30 – Een onvergetelijk feest

KNXis30 – Een onvergetelijk feest
KNXis30 – Een onvergetelijk feest

KNX kan trots terugblikken op de voorbije 30 jaar. We haalden tal van mijlpalen, boekten mooie successen en zagen onze wereldwijde gemeenschap voortdurend groeien. En ook al is elke dag eigenlijk een feest dankzij KNX, we willen een geweldig jubileumjaar extra bijzonder en in schoonheid afsluiten. Daarom vierde KNX Association haar 30-jarige bestaan met een fantastisch feest en een videomarathon van maar liefst 10 uur op 20 oktober 2020.

Een duik in de geschiedenis

KNX zag het levenslicht in 1990 en ontketende een ware revolutie in de hele sector. Een nieuw tijdperk van slimme woningen en slimme gebouwen was aangebroken. De technologie die de oprichters ontwikkeld hadden, was zó fenomenaal dat ze met de wereld gedeeld moest worden. En de wereld was al even enthousiast.

Nu kan KNX trots zeggen dat die technologie simpelweg uniek is. KNX is dé topkeuze voor slimme woningen en slimme gebouwen. Internationale standaardisatieorganisaties, zoals CEN/CENELEC en ISO/IEC, bevestigden dat. KNX is goedgekeurd als internationale standaard en wordt gebruikt in de apparaten van meer dan 500 fabrikanten. KNX groeide dan ook uit tot de allereerste op-en-top toekomstbestendige technologie ter wereld.

Is leeftijd écht alleen maar een getal? Voor KNX in geen geval.

KNX betrad de markt als de allereerste open technologie voor slimme woningen en slimme gebouwen, en dat werpt 30 jaar later nog steeds vruchten af. Bovendien onderscheidde KNX zich vanaf het prille begin door een focus op opleiding, certificering en globale beschikbaarheid. Resultaat: 45 nationale KNX groepen op elk continent, bijna 100.000 gecertificeerde KNX elektriciens overal ter wereld en ruim 8000 beschikbare KNX apparaten die uitblinken door een perfecte compatibiliteit.

KNX bestaat nu 30 jaar, maar voelt zich helemaal niet oud. Integendeel! KNX heeft zich altijd sneller ontwikkeld dan andere technologieën op de markt, en baande de weg voor nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen. Leeftijd is dan misschien maar een getal, maar elk jaar dat KNX aan de top staat, is een jaar waarin het succes van de hele KNX gemeenschap bekrachtigd wordt.

30 jaar toonaangevende technologie - een uitstekende reden om met de hele gemeenschap te vieren!

De volledige KNX gemeenschap vierde het 30-jarige jubileum online. Zo werden niet alleen de socialeafstandsregels gerespecteerd, maar kon iedereen uit om het even welk land ter wereld deelnemen aan het event. De nationale KNX groepen uit Azië openden het feest, de nationale KNX groepen in het westen sloten af. Het event toonde eens te meer aan dat KNX niet alleen de revolutionairste technologie op de markt is, maar ook een ijzersterke omvangrijke gemeenschap.

KNX Association wil de vele deelnemers aan het event evenals alle nationale KNX groepen en alle vertegenwoordigers bedanken die de tijd hebben genomen om de nieuwste ontwikkelingen op de markt voor te stellen.

Het event gemist?

Geen probleem! De volledige livestream is te bekijken op aanvraag via https://knxis30.knx.org. Controleer de agenda om snel naar de juiste video te gaan.

Om terug te blikken op de vele verwezenlijkingen, en in de eerste plaats de KNX gemeenschap te bedanken voor alle inspanningen nodigen we u van harte uit om deze feestelijke gebeurtenis in de geschiedenis van KNX te herbeleven. Bekijk de video-opname van het volledige event op https://knxis30.knx.org. KNX Association en nationale KNX groepen

  • delen de verwezenlijkingen van de afgelopen 30 jaar
  • vertellen over de lopende projecten van KNX
  • laten u al even kennismaken met ETS6
  • en onthullen nog veel meer!
Social Share:

  • Highlights