31. Aug 2022

Een Spectaculaire terugkeer naar Frankfurt voor Light + Building 2022!

Een Spectaculaire terugkeer naar Frankfurt voor Light + Building 2022!
Een Spectaculaire terugkeer naar Frankfurt voor Light + Building 2022!

Na vier lange jaren is Light + Building eindelijk terug van weggeweest. De wereldwijd toonaangevende vakbeurs voor woning- en gebouwautomatisering opent van 2 tot en met 6 oktober opnieuw de deuren in Frankfurt, Duitsland.

De aanwezigheid van KNX Association op de beurs zal absoluut spectaculair zijn. We hebben vanalles voor u in petto en we hebben zelfs een GRATIS ticket voor u klaarliggen.

Niet enkel zal KNX Association verschillende stands hebben op de beurs, waaronder topposities in Hal 12.0 stand B91, en Hal 11.1 stand C92, maar meer dan 150 KNX Members zullen ook hun laatste innovaties voorstellen. Er zal zoveel te zien zijn!

KNX Association zal zich toespitsen op IoT, Energy Management en Secure, met tal van presentaties, informatie- en conferentiesessies. Er zullen ook tal van games en wedstrijden zijn met superprijzen, evenals speciale kortingsvouchers voor ETS licenties.

Verdiept u zich nog maar net KNX? Ook voor u zullen er speciale sessies, en op welk niveau u zich ook bevindt, u krijgt de kans om te netwerken met andere KNX professionals van over de hele wereld op de gezellige KNX stand.

Bezoek onze stand!

Voor meer informatie over Light + Building, bezoek https://knxatlb.knx.org/

Social Share:

  • Highlights