Dit was KNX op Light + Building 2024

Op Light+ Building 2024 presenteerden we de laatste ontwikkelingen in de KNX technologie, met als belangrijkste focus het volledige KNX ecosysteem, inclusief de eerste nieuwe KNX IoT busdeelnemers, energiemanagement toepassingen en beveiligde KNX producten. 25 KNX Leden presenteerden hun laatste KNX producten en oplossingen op de KNX stand in Hal 12.0 B91.

Stap binnen in onze duurzame stand op Light + Building

Als een toewijding aan de planeet hebben we een stand gemaakt met gerecycleerde materialen en een milieubewust ontwerp. Er waren tentoonstellingspanelen van 25 KNX-fabrikanten, evenals onze eigen ruimtes om het landschap van het KNX-ecosysteem te tonen, demonstratieruimtes voor ETS6 en het KNX Championship.

We bedanken onze duizenden bezoekers die tijdens de beurs langs kwamen. Heeft u de kans gemist om ons te bezoeken? Geen nood, dankzij de SIM-ON digital twin oplossing van KNX Member SIMLAB, kan u toch een digitale rondleiding nemen op onze stand en meer informatie ontdekken over onze belangrijkste thema's en producten van onze exposerende KNX Members.

Hoogtepunten van het evenement

Compleet KNX ecosysteem

Joost Demarest, CTO van KNX Association, geeft een kort overzicht van het volledige KNX ecosysteem, nu ook met nieuwe KNX IoT busdeelnemers.

ETS6-demonstratie

Michael Critchfield, Product Manager, legt uit wat er nieuw is in ETS6.2 en waarom u moet uitkijken naar ETS6.3 dat later dit jaar verschijnt.

25 KNX leden presenteren innovaties

Maak van de gelegenheid gebruik om onze KNX fabrikanten, mede-exposanten, te ontmoeten die aanwezig waren op de KNX stand.

25 KNX Leden presenteerden hun nieuwste KNX producten en oplossingen.

In deze afspeellijst geeft elk KNX mede-exposant lid een kort overzicht van de nieuwe oplossingen en producten die ze aanbieden.

Klik op dit pictogram bovenaan de videobox om een overzicht te krijgen van alle KNX Member video's in de afspeellijst.

Bedankt en tot ziens op Light + Building 2026