KNX op Light + Building 2020

IMPORTANT NOTE: Due to the increased risk of the Corona Virus, Light + Building has been postponed to 27 September - 2 October. The official statement from Light + Building can be found here 

Light + Building 2020 is 's werelds toonaangevende vakbeurs voor woning- en gebouwautomatisering. KNX Association zal niet alleen aanwezig zijn met twee stands om u onze nieuwste technische ontwikkelingen te tonen, maar ook om de prestigieuze KNX Awards uit te reiken op het KNX Top Event. Bezoek ons op onze hoofdstand in hal 12.0 A30.

KNX in hal 12.0-A30

De prachtige nieuwe hal 12 van MesseFrankfurt is de ideale locatie voor de presentatie van de toonaangevende technologie voor slimme woningen en slimme gebouwen. KNX Association zal de nieuwste technologieën en toepassingen presenteren op de hoofdstand van KNX op de Messe Frankfurt Light + Building 2020. Het loont meer dan de moeite om deze stand te bezoeken: u ontdekt er ook een breed scala aan verschillende activiteiten en thema's, zoals:

De KNX IoT-zone

In de KNX IoT-zone van de KNX-stand kunt u de resultaten van KNX IoT en Energy Management bekijken. Na de lancering van KNX IoT kan de wereldwijde KNX-gemeenschap zich verheugen op een gestandaardiseerde oplossing, met geïntegreerde diensten op een gestandaardiseerd platform. Iedereen die leidinggevend wil zijn, moet zeker een bezoek brengen aan de KNX IoT-zone.

De ETS-zone

Wilt u als eerste een revolutie meemaken? In de ETS-zone kunnen alle bezoekers als eerste kennismaken met de release van ETS6, de nieuwe fabrikant-onafhankelijke tool voor ontwerp, ingebruikname en programmeren van KNX Association. Deze richtingbepalende tool wordt het centrale punt van de ETS-zone. Meer weten over de extra voordelen van ETS6? Bezoek dan zeker de ETS-zone.

De KNX-ledenzone

Maak van de gelegenheid gebruik om onze KNX-leden en mede-exposanten te ontmoeten die aanwezig zijn op de KNX-stand. De KNX-leden stellen er hun nieuwste KNX-producten en -oplossingen voor. Een uitgelezen moment om informatie uit de eerste hand te ontvangen en hun nieuwigheden te ontdekken.

Start@KNX

Aan de slag gaan met KNX was nog nooit zo eenvoudig! Bezoek de KNX Training-zone en neem contact op met KNX Training Centers van over de hele wereld om te zien hoe u kunt starten met het wereldwijd toonaangevende protocol voor slimme huizen en gebouwen. Maak bovendien elk uur kans op een speciale prijs in de wedstrijden die er worden gehouden.

Championship-zone

Wilt u een ETS5 Professional-licentie met alle KNX ETS-apps winnen? KNX Association daagt u uit om deel te nemen aan het KNX Championship. Dit is een open competitie waarbij u in 20 minuten tijd een installatie moet opzetten. Durft u dit aan? Schrijf u dan nu in! Wees snel, de plaatsen zijn beperkt.

Lounge-zone

Ontspan even en geniet van een warm of koud drankje tijdens uw bezoek aan de KNX-stand. In de Lounge-zone kunt u rustig gaan zitten en het publiek gadeslaan op de KNX-stand. Maak kennis met de KNX-vertegenwoordigers, ontspan en laad uw batterijen op.

KNX Professionals stand in Hal 11.1 C92

De toekomst begint nu! Dankzij het innovatieve werk van de KNX Professionals kunt u de feilloze integratie van de IoT-diensten in de wereld van KNX ervaren. Nog nooit was het zo eenvoudig om uw gewenste oplossing in KNX te integreren en te laten zien dat KNX niet beperkt blijft tot vier muren - de wereld behoort toe aan KNX, wat op indrukwekkende wijze wordt gedemonstreerd op de KNX Professionals-stand in Hal 11.1 C92.

KNX Awards 2020

Voor de 13e keer nodigt KNX Association u van harte uit om de KNX Awards 2020 te vieren op dinsdag 29 september vanaf 17.30 uur. Het event vindt plaats in de 'Forum'-building op het beursterrein van Messe Frankfurt, tijdens Light + Building 2020. Schrijf u in om het evenement bij te wonen en ontdek wie de winnaars zijn.

Deel het nieuws!

Nog niet overtuigd? Bekijk dan hier de KNXatLB 2018 video