13. Nov 2023

Schneider Electric's SpaceLogic KNX 4" Touch Unit

Schneider Electric's SpaceLogic KNX 4" Touch Unit
Schneider Electric's SpaceLogic KNX 4" Touch Unit

Een multifunctionele ruimteregelaar ontworpen voor iedereen

Schneider Electric's SpaceLogic KNX 4" Touch Unit is een ruimteregelaar die ontworpen is om het middelpunt te vormen van uw slimme woning.

Het innovatieve, frameloze ontwerp van deze SpaceLogic KNX 4" Touch Unit past in elk interieur en bij elk drukknopontwerp. De slanke structuur zorgt voor een moderne en elegante uitstraling in uw huis, kantoor of hotel. Meerdere functies en gepersonaliseerde scènes kunnen eenvoudig en intuïtief worden ingesteld op het scherm met hoge resolutie.

Wanneer design en kunst samenkomen

De SpaceLogic KNX 4" Touch Unit heeft een moderne, duidelijke gebruikersinterface die elke keer dat u de unit gebruikt een meeslepende ervaring biedt. Dankzij de proximiteitssensor hoeft u alleen maar naar het scherm toe te bewegen en het licht op en wordt actief met een handbeweging.

Zo wordt het hét controlecentrum van uw slimme huis: ideaal om alle functies in één kamer te bedienen, maar ook om meerdere kamers tegelijk te bedienen. U kunt alle jaloezieën in uw huis neerlaten, alle lichten uitschakelen, de muziek aanzetten en nog veel meer.

Het beeldscherm kan tot 9 schermen tonen die individuele functies als widgets kunnen weergeven. Dit betekent dat u tot 6 widgets op elk scherm kunt combineren en op effectieve wijze alle aangesloten systemen kunt bedienen.

U kunt met een simpele swipe van het ene scherm naar het andere gaan, net als bij een smartphone.

Een veelzijdig, duurzaam en betrouwbaar product voor al uw wensen

De SpaceLogic KNX 4" Touch Unit kan worden gebruikt bij alle aspecten van het dagelijkse leven, thuis en op kantoor.

U kunt:

- Verlichting, jaloezieën, scènes, ventilatie, vloerverwarming, airconditioning en meer bedienen.

- hem als thermostaat gebruiken dankzij de ingebouwde temperatuursensor.

- het energieverbruik controleren.

- achtergronden, pictogrammen en screensavers aanpassen... en nog veel meer.

Snelle en eenvoudige installatie voor al uw projecten

De nieuwe SpaceLogic KNX 4" Touch Unit van Schneider Electric is ontworpen voor snelle en eenvoudige installatie en configuratie. Het product beschikt over snelinstellingen in ETS, waardoor de meeste functies snel en moeiteloos geconfigureerd kunnen worden.

De SpaceLogic KNX 4" Touch Unit wordt geïnstalleerd op een CEE60 inbouwdoos. KNX-bus en hulpvoeding kunnen via één kabel worden aangevoerd. Het apparaat is compatibel met uw nieuwbouw- of renovatieprojecten. Uw bestaande KNX-installatie kan snel worden geüpgraded door de nieuwe SpaceLogic KNX 4" Touch Unit toe te voegen: vervang simpelweg een KNX-drukknop door de SpaceLogic KNX 4" Touch Unit om meer functies te bedienen vanaf een centrale locatie.

Het product is Green Premium Label gecertificeerd en wordt geleverd in een milieuvriendelijke verpakking die voldoet aan alle duurzaamheidseisen van Schneider Electric.

Ontdek meer

Social Share:

  • Highlights