30. May 2023

Jung Smart Panel 8 Update

Jung Smart Panel 8 Update
Jung Smart Panel 8 Update

Jung - Nieuwe update zorgt voor aanzienlijk meer flexibiliteit. Met een update heeft JUNG het functiebereik van het KNX touch display Smart Panel 8 uitgebreid. Het intelligente touchscreen maakt onder meer de volgende toepassingen mogelijk:

  • Toegang op afstand (SP8-Remote): met toegang op afstand kunnen gebruikers hun verwarming, verlichting en zonwering via KNX op elk moment individueel regelen, zelfs als ze op de baan zijn. Beveiligde toegang via de cloud.
  • Pushmeldingen: Naast e-mailmeldingen kunnen ook pushberichten naar de smartphone of tablet worden gestuurd.
  • In-app systeemupdate: met de bijbehorende JUNG App Smart Vision kan het KNX touchscreen eenvoudig geactualiseerd worden. Dit zorgt voor aanzienlijk meer gemak en flexibiliteit.

Voor volledige functionaliteit en compatibiliteit moeten het paneel en de app (smartphone/tablet) worden bijgewerkt. Het JUNG KNX Smart Panel 8 touchscreen is de oplossing voor het visualiseren van het KNX systeem. Er is geen server nodig. 

Het Smart Panel 8 maakt de besturing van KNX-gebouwfuncties mogelijk. De installatie vindt plaats in bestaande apparaatdozen met afmetingen volgens DIN 49073 (aanbeveling: ca. 60 mm diep) of JUNG installatiebehuizing EBG 24.

Het JUNG KNX touch display Smart Panel 8 en de app Smart Vision krijgen nieuwe functies. Toegang van op afstand (SP8-Remote) kan worden geactiveerd via myJUNG.

Naast meldingen op het touchscreen kunnen gebruikers nu ook informatie ontvangen via e-mail en pushberichten.

Social Share:

  • Highlights