Noteer alvast uw agenda voor een buitengewone ervaring op Light + Building 2024. s Werelds toonaangevende vakbeurs voor huis- en gebouwautomatisering opent opnieuw haar deuren van 3 tot 8 maart 2024 in Frankfurt, Duitsland.

Ontdek innovaties bij onze stands

Ontdek geavanceerde technologie en kom in contact met experts uit de industrie op onze KNX Association stand in hal 12.0 B91, en ontmoet de KNX Professionals in hal 11.1 C92. Het is een kans om innovatie in actie te zien!

Koop uw gratis seizoenskaart en duik met ons in de wereld van Smart Home en Building Solutions!

KNX in hal 12 B91

Ontdek samen met ons de nieuwste technologie en kom in contact met experts uit de industrie op onze KNX Association stand in Hal 12.0, B91 - een kans om innovatie in actie te zien!

Hoogtepunten van het evenement

In het hart van onze stand zal het landschap van het KNX ecosysteem, inclusief energiemanagement toepassingen, KNX IoT busdeelnemers, KNX beveiligde producten en nog veel meer getoond worden.

Ervaar als eerste de toekomst van energiebeheer en onze baanbrekende oplossing voor de Cyber Resilient Act.

Dompel jezelf onder in de wereld van KNX en ontdek hoe we de toekomst van slimme gebouwoplossingen vormgeven.

Ervaar de nieuwste ETS-functies

Maak kennis met de nieuwste ETS-functies, waaronder de integratie van KNX IoT-apparaten en onze opwindende Smart Linking-mogelijkheden.

Wees getuige van de evolutie van de gebouwtechnologie in ETS6.2 en blijf op de hoogte van de komende functies in 6.3.

Doe mee aan de KNX Conferentie Sessies

Tijdens Light + Building zullen we informatiesessies organiseren om uw kennis over onze belangrijkste onderwerpen te verdiepen en te begrijpen hoe KNX bijdraagt tot duurzaamheid. Deze sessies zullen niet alleen plaatsvinden op de KNX stand maar ook op de Messe Frankfurt Exhibitor Stage en meer. De volledige agenda zal binnenkort beschikbaar zijn.

Ontdek het nieuwste product en ontmoet de KNX leden

Maak van de gelegenheid gebruik om onze KNX fabrikanten, mede-exposanten, aanwezig op de KNX stand te ontmoeten. 25 KNX Leden zullen hun laatste KNX producten en oplossingen voorstellen. Dit zal de beste gelegenheid zijn om informatie uit eerste hand te ontvangen en hun nieuwigheden te ontdekken.

KNX Championship - Win een ETS6 Professional Licentie!

Wilt u een ETS6 Professional licentie winnen? KNX Association daagt u uit om deel te nemen aan het KNX Championship, een open wedstrijd waarbij u een installatie moet opzetten binnen een beperkt tijdsbestek.

Deze keer is de wedstrijd gebaseerd op KNX Virtual. Denk je dat je het in je hebt? Doe mee aan het kampioenschap en bewijs dat u de beste bent.

- Registratie is binnenkort beschikbaar -

Ontwikkelen met KNX & Ontdek de startersbroedplaats

Start uw KNX ontwikkelingsprogramma door ons te bezoeken op Light + Building; we hebben verschillende ontwikkelingstrajecten afhankelijk van de oplossingen die u wilt aanbieden.

KNX Association ondersteunt innovatieve bedrijven die een revolutie teweeg willen brengen in de markt voor huis- en gebouwautomatisering.

Ons KNX startup incubator programma voorziet middelen en zichtbaarheid voor startup bedrijven die zich toeleggen op het ontwikkelen van KNX IoT-gebaseerde oplossingen.

KNX NextGen: KNX voor de volgende generatie

KNX heeft een nieuw programma gelanceerd voor jonge studenten met exclusieve opleidingsmogelijkheden. Mis de informatie uit eerste hand hier niet en neem een voorsprong op de toekomst!

Ontmoet de KNX Professionals in Hal 11.1 C92

De toekomst is nu! Dankzij het innovatieve werk van de KNX Professionals kan u de vlekkeloze integratie van KNX Secure oplossingen ervaren.

Nog nooit was het zo eenvoudig om uw gewenste oplossing in KNX te integreren. De wereld behoort aan KNX, indrukwekkend gedemonstreerd op de stand van KNX Professionals in Hal 11.1, C92.

Speel de games, ontvang speciale aanbiedingen en meer

Grijp uw kans om te winnen met onze Kahoot! spellen en krijg ETS6 Professional voor een speciale prijs bij een bezoek aan onze stand.

De speelkalender en inschrijvingen gaan binnenkort open!

Blijf op de hoogte voor meer informatie over al deze speciale activiteiten op de KNX stand!

Bekijk het Light + Building 2022 rapport

Deel het nieuws! #knxatLB @KNXVereniging