Licht + Intelligent Gebouw Midden-Oosten 2024
Licht + Intelligent Gebouw Midden-Oosten 2024

Licht + Intelligent Gebouw Midden-Oosten 2024

16.01.2024 - 18.01.2024
in Dubai (UAE)


We zijn verheugd u te mogen uitnodigen voor Light + Intelligent Building Middle East 2024, MENA's toonaangevende evenement voor de verlichtings- en gebouwbeheerbranche. Het evenement vindt plaats op 16-18 januari 2024 in het Dubai World Trade Center.

Als onderdeel van dit spannende evenement wil The Smart Building Summit bouwbedrijven, overheden, technologiebedrijven en ontwerp- en ingenieursbureaus samenbrengen in een gezamenlijke inspanning om het concept van slimme gebouwen te promoten. Het evenement zal bestaan uit keynotes, panels, workshops en netwerkmogelijkheden om innovatie, samenwerking en empowerment tussen architecten, ingenieurs, ontwikkelaars en liefhebbers van duurzaamheid te vergemakkelijken.

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat KNX Association twee boeiende activiteiten zal organiseren op de Smart Building Summit op 18 januari 2024.

Agenda:
11:40 - 12:00 Het opzetten van de juiste toekomst voor de Smart Home industrie
Casto Cañavate Fernandez, Marketing Team Leader, KNX Association
Deze presentatie zal beschrijven hoe sterke technologieën de juiste toekomst van de smart home industrie kunnen opzetten. Alleen het gebruik van de juiste technologie zal de volledige integratie van apparaten en toepassingen garanderen en het juiste gereedschap bieden voor systeemintegratoren en professionals om te garanderen dat alle noodzakelijke behoeften die door hun eigenaars worden gevraagd, grondig worden overwogen en geïmplementeerd in een slimme woning. Als gevolg hiervan zal het KNX ecosysteem geïntroduceerd worden, een raamwerk dat de beste standaard voor de industrie vormt. Dit ecosysteem is gebaseerd op de belangrijkste aspecten die gebruikers belangrijk vinden, zoals toekomstbestendige technologie, veiligheid, interoperabiliteit, openheid, één ecosysteem en natuurlijk duurzaamheid.

12:00 - 15:00 KNX Workshop: Smart Home and Building Solutions
De belangrijkste focus van de workshop is het bespreken van de oprichting van de KNX Middle East National Group. Deelnemers zullen de kans krijgen om updates te ontvangen over het laatste nieuws van KNX en zichzelf voor te stellen aan de gemeenschap door hun regionale activiteiten voor te stellen. De workshop is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in KNX en actief is in de regio.

Registreer en ontvang uw gratis bezoekersbadge!

Social Share:

  • Highlights