KNX Scientific Conference
KNX Scientific Conference

KNX Scientific Conference

09.10.2023 - 10.10.2023
in Salesians Sarrià college - Barcelona, Spanje


De KNX Scientific Conference is een tweejaarlijks event dat georganiseerd wordt door KNX Association International en een lid van het Scientific Forum. Tijdens deze conferentie hebben KNX Scientific Partners, zijnde technische universiteiten, hogescholen, technologische en/of onderzoeksinstellingen, de gelegenheid om hun KNX project(en) voor te stellen aan de leden uit de industrie en collega Scientific Partners.

Alle deelnemers aan de conferentie, inclusief de sprekers, moeten zich registreren als ze de Scientific Conference 2023 willen bijwonen.


Submit your paper and win the KNX Scientific Award

KNX Association is op zoek naar presentaties over nieuwe en boeiende KNX-systeeminnovaties en naar lopende / voltooide onderzoeksprojecten van KNX Scientific-partners en KNX-leden over KNX-gerelateerde onderwerpen.

KNX Scientific partners, academici en bedrijven die lid zijn van KNX worden uitgenodigd om hun onderzoekspapers in te dienen voor de 12de editie van de International Conference for KNX Scientific Partners.

Belangrijke data:

  • Deadline voor het indienen van het abstract: 30/06/2023
  • Kennisgeving van aanvaarding: 31/07/2023
  • Deadline voor het indienen van het volledige paper: 30/09/2023
  • Conferentiedatum: 9-10/10/2023

Tijdens de KNX Scientific Conference kunnen de deelnemers stemmen voor de beste KNX Scientific paper/presentatie. De winnaar wordt beloond met een geldprijs van € 3.000.

Stuur uw abstract in door de documenten te downloaden en in te vullen en stuur ze naar fknlknxrg


Social Share:

  • Highlights