25.07.2018   KNX start met een nieuw platform voor Smart Home en Building-projecten


Reeds meer dan 500 KNX-projecten gepubliceerd: het KNX-projectplatform brengt belangstellenden en systeemintegratoren samen

Met een nieuw platform voor Smart Home en Building-projecten creëert de KNX Association op https://projects.knx.org een nieuw centraal contactpunt voor innovatieve KNX-installaties van over de hele wereld. Systeemintegratoren, bouwheren en architecten hebben nu de mogelijkheid om met slechts een paar muisklikken eigen KNX-projecten visueel aantrekkelijk wereldwijd voor te stellen aan een breed publiek. Reeds meer dan 500 projecten werden sinds de start gepubliceerd.

De complete KNX-wereld op één platform! De uiteenlopende projecten op het nieuwe KNX-projectplatform weergeven, dat is dankzij de oplossingen voor Smart Homes en Buildings van marktleider KNX technisch reeds mogelijk. "Met op KNX gebaseerde Smart Home-oplossingen kunnen we het wonen van morgen vandaag al realiseren. Bovendien tonen de KNX-projecten aan, hoe steeds complexere arbeid in openbare en commerciële gebouwen zich met een indrukwekkend resultaat laat automatiseren", vertelt Franz Kammerl, voorzitter van de KNX Association, enthousiast over de grote verscheidenheid van de verschillende KNX-projecten over de hele wereld.

Prachtige indrukken Het nieuwe KNX-projectplatform is in 6 talen beschikbaar en richt zich tot alle soorten KNX-projecten van elke omvang. Via de zoekfunctie kunnen geïnteresseerden snel projecten vinden en een overzicht van de belangrijkste specificaties van het project bekijken. Projectfoto's zorgen bovendien voor prachtige indrukken. Het is ook heel eenvoudig om contact op te nemen met de verantwoordelijke van het project. "Net daar bevindt zich nog een meerwaarde van ons nieuwe platform: het brengt belangstellenden en systeemintegratoren samen en creëert zo nieuwe KNX-projecten", legt KNX-voorzitter Franz Kammerl uit.

Nieuwe functies onmiddellijk beschikbaar Een verdere uitbreiding van de reeds omvangrijke functies van het KNX-projectplatform werd reeds gerealiseerd: projectverantwoordelijken kunnen nu uitgebreide documentatie en video's van hun KNX-projecten publiceren en deze zo voor belangstellenden nog meer voelbaar maken. Bovendien vinden systeemintegratoren er een reeks extra functies, waaronder - naast vele andere - ook de mogelijkheid om eigen KNX-projectbestanden toe te voegen, zodat u deze in uw MyKNX-account kunt bekijken (niet voor iedereen toegankelijk, uitsluitend voor de projectverantwoordelijken).

Alle beschikbare KNX-projecten kunnen worden bekeken op: https://projects.knx.org

Social share