20.06.2019   KNX lanceert 's werelds grootste trainingsoffensief voor smart building

KNX Train Image


Spring nu op de #KNXtrain!

De wereldwijde markt voor Smart Home- en Smart Building-oplossingen is een toekomstige markt van meerdere miljarden dollars, die KNX als wereldwijd toonaangevende standaard in belangrijke mate vormgeeft. Met het nieuwe wereldwijde trainingsoffensief #KNXtrain kunnen gebruikers en professionals nu meeliften op de succestrein van intelligente gebouwnetwerken. "Sinds de introductie van KNX bijna 30 jaar geleden vormt training een integraal onderdeel van het voortdurende succes van KNX. We zijn daarom trots om #KNXtrain te lanceren, 's werelds grootste trainingsoffensief in de Smart Building-sector", verklaart Franz Kammerl, president van de KNX Association.

#KNXtrain biedt zijn "passagiers" toegang tot een groot aanbod trainingsopties die zijn ontworpen voor zowel beginnende als ervaren KNX-gebruikers. Naast de praktische trainingen in de 470 KNX-trainingscentra biedt #KNXtrain ook online trainingen, evenementen en webinars. Om het overzicht niet te verliezen over het uitgebreide aanbod, brengt "Start@KNX" alle trainingsmogelijkheden bij elkaar, en verstrekt het aan geïnteresseerde partijen en deelnemers de juiste begeleidende materialen.

KNX-trainingen op locatie Samen met de vele online trainingscursussen hebben de 470 KNX gecertificeerde trainingscentra al meer dan 80.000 gebruikers en professionals opgeleid en gecertificeerd voor de specificatie en installatie van KNX-systemen. We bieden alles vanbasiscursussen, die beginners een inleiding in KNX-technologie en ETS (Engineering Tool Software) geven, tot gevorderde verdiepingsscursussen over KNX-kennis en docentencursussen. Deelnemers staan altijd in het trainingscentrum van hun keuze in directe dialoog met ervaren KNX-experts.

Online training Natuurlijk mag een "online-training-wagon" niet ontbreken in de #KNXtrain: nieuwkomers leggen hier hun eerste basis en kunnen gratis de ETS eCampus gebruiken. Het webgebaseerde leerplatform biedt deelnemers uitgebreide inzichten in KNX-technologie en de planning- en inbedrijfstellingstool ETS. Als de ETS eCampus met succes wordt voltooid, ontvangen deelnemers als bonus een tegoedbon voor een ETS Lite-licentie. De #KNXtrain brengt nog vele andere voordelen en extra's mee op zijn reis, geïnteresseerde partijen en trainingsdeelnemers kunnen dit allemaal volgen op de socialemediakanalen van KNX.

KNX-leesmateriaal Zelfstudie is ook mogelijk met behulp van trainingsdocumenten van KNX. Alle documenten hiervoor kunnen gratis worden gedownload op de KNX-website. Verdere literatuur kan ook met slechts een paar klikken worden besteld via het MyKNX-account.

Een lijst met alle stations van de #KNXtrain is te vinden op: https://KNXtrain.knx.org

Social share