06.08.2019   IFA 2019: Kunstmatige intelligentie ontmoet Smart Home

KNX Logo and Slogan


De nieuwste KNX-oplossingen bieden meer veiligheid en comfort

BRUSSEL / BERLIJN, 20 AUGUSTUS 2019 - 's Werelds toonaangevende norm in de slimme woning- en bouwsector KNX combineert comfort (ISO / IEC 14543), veiligheid, energie-efficiëntie en milieubescherming in één systeem. Talloze fabrikanten zullen demonstreren hoe dit samenspel werkt op de International Consumer Electronics Fair (IFA) van dit jaar van 6 tot 11 september in Berlijn. Op KNX stand 123 in hal 11.1. presenteren KNX Professionals hun nieuwste KNX-oplossingen die de beursbezoekers de ideale mogelijkheid bieden om slimme toepassingen te verkennen met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) voor meer veiligheid, comfort en dagelijkse hulp.

"Slimmer leven" dankzij kunstmatige intelligentie KNX maakt van Smart Living een realiteit. Dankzij de standaard kunnen appartementen en woningen snel worden omgezet in slimme woningen die vervolgens eenvoudig kunnen worden bediend via een app via smartphone of tablet. Een verscheidenheid aan dagelijkse huishoudelijke activiteiten wordt op die manier geautomatiseerd, zodat gebruikers zich daar geen zorgen meer over hoeven te maken: van de regeling van de kamertemperatuur, ventilatie en verlichting over de soepele interactie van alle slimme huishoudelijke apparaten tot een effectieve inbraakbeveiliging. Met slim, geïntegreerd energiebeheer zorgt KNX ook voor energiebesparing, wat niet alleen kosten bespaart, maar ook het milieu beschermt.

Goed beschermd tegen cyberaanvallen Om te voorkomen dat het Smart Home een aantrekkelijk doelwit wordt voor hackers, legt KNX ook bijzondere nadruk op IT-beveiliging. Met KNX Secure ontvangt elke Smart Home een geavanceerde beveiligingsarchitectuur op basis van internationaal gestandaardiseerde beveiligingsalgoritmen (ISO 18033-3) en AES 128 CCM-codering. De communicatie en de gegevensuitwisseling tussen alle slimme apparaten en transacties in het huis is volledig gecodeerd en geverifieerd met KNX Secure, zodat ze worden beschermd tegen ongeautoriseerde toegang en manipulatie. KNX is de enige Smart Home en Smart Building-standaard die wereldwijd voldoet aan de hoogste veiligheidseisen op het gebied van cyberbeveiliging.

Competent advies voor alle IFA-bezoekers Tot op heden worden er meer dan 370 miljoen KNX-apparaten in slimme gebouwen overal ter wereld gebruikt. IFA-bezoekers die informatie uit de eerste hand willen ontvangen over de toekomstige KNX-technologie kunnen de KNX-experts ontmoeten op stand 123 in hal 11.1. Ze bieden uitgebreid en gratis advies over de veelzijdigheid en de talrijke voordelen van de wereldwijde standaard.

Social share