25.10.2018   DeKNX Secure roadshow maakt de weg wereldwijd vrij

KNX Secure Roadshow


Meer dan 30 evenementen in Europa, Azië, Australië en Latijns-Amerika

Intelligente netwerken van gebouwen zijn onmisbaar geworden in de particuliere en commerciële sector. Steeds meer functies en toepassingen in gebouwen worden nu in de geest van het internet van de dingen (IvD) met elkaar verbonden en verbonden met het internet. Dit vereenvoudigt de gebouwcontrole voor de gebruiker aanzienlijk. Maar meer netwerken kan ook een groter doelwit betekenen voor hackers, tenzij er passende veiligheidsmaatregelen worden genomen. Maar hoe kunnen eigenaars en bewoners van slimme gebouwen zich het best beschermen tegen aanvallen van hackers en hun gegevens verdedigen? Welke beschermende maatregelen bestaan er? KNX zal u hierover tot eind november informeren als onderdeel van de wereldwijde KNX Secure Roadshow!

Holistische uitleg door beveiligingsspecialisten In een totaal van meer dan 30 evenementen in Europa, Azië, Australië en Latijns-Amerika, zullen bezoekers van de KNX Secure Roadshow de basisprincipes van de bescherming van slimme huizen en gebouwen leren. U ervaart uit de eerste hand de voordelen van KNX Secure, 's werelds grootste veiligheidsstandaard op dit gebied. Naast spannende presentaties en de mogelijkheid om te praten met experts op het gebied van veiligheid en industrie, biedt KNX ook webinars over de bescherming van slimme gebouwen. "De triomf van slim wonen en bouwen gaat ongetwijfeld gepaard met innovatieve veranderingen die ons leven veel gemakkelijker maken. Maar intelligente netwerken in gebouwen brengen ook uitdagingen met zich mee, vooral op het gebied van gegevensbescherming, die met de KNX Secure-beveiligingsoplossing gemakkelijk kunnen worden aangegaan. Met onze roadshow willen we de gebruikers sensibiliseren over het thema veiligheid en hen uitleg geven over de beschermingsopties," legt Franz Kammerl, voorzitter van KNX Association, uit.

KNX Secure: 's werelds toonaangevende veiligheidsstandaard KNX hecht veel belang aan veiligheid in de slimme woon- en bouwsector en begon al in een vroeg stadium met het ontwikkelen van beschermende maatregelen. Reeds in 2015 werd KNX Secure als een veiligheidsconcept ontworpen en opgenomen in ETS5.5 in 2016. KNX Secure is de enige veiligheidsstandaard voor Smart Home en Building die voldoet aan de hoogste cyberveiligheidseisen ter wereld. De gespecificeerde beveiligingsmechanismen zijn gebaseerd op internationaal gestandaardiseerde beveiligingsalgoritmen volgens ISO 18033-3 en gebruiken de erkende versleuteling volgens AES 128 CCM. "Deze revolutionaire veiligheidsaanpak is uniek en biedt eigenaars en bewoners van slimme gebouwen bescherming tegen interne en externe aanvallen van hackers", zegt KNX President Franz Kammerl.

Meer informatie over de KNX Secure Roadshow en de mogelijkheid om u in te schrijven voor de evenementen vindt u op: https://Roadshow.knx.org

Social share