13.02.2019   KNX en ISE - Het begin van een toonaangevend partnerschap in de sector

KNX at ISE 2019


Nieuwigheden, succesverhalen en een blijvende positieve indruk - De Presenting Show Partnership tussen ISE en KNX Association is succesvol gestart op ISE 2019, dat plaatsvond van 5 tot 8 februari in het RAI in Amsterdam.

More than 20 exhibitors on 168m² The spacious KNX booth welcomed various themes and co-exhibitors, which allowed each visitor to understand that KNX also offers each and every one individual benefits. On 168m², KNX Association invited 20 KNX manufacturers to give a sneak-preview of the newest KNX devices, which will market soon.

Meer dan 20 exposanten op 168 m² Op de ruime KNX-stand zagen we tal van thema's en mede-exposanten. Zo konden alle bezoekers ontdekken welke persoonlijke voordelen KNX te bieden heeft. KNX Association had 20 KNX-fabrikanten uitgenodigd op hun stand van 168 m² om een voorsmaakje te geven van de nieuwste KNX-apparaten die binnenkort op de markt verschijnen.

KNX IoT bepaalt de sector Onder de noemer Internet of Things toonde KNX zijn laatste ontwikkelingen op het vlak van KNX IoT, die de wereld van IT en KNX samenbrengen. Het feit dat IT-specialisten geen diepgaande kennis van KNX nodig hebben om oplossingen te creëren voor slimme woningen en gebouwen is bepalend voor de sector en voor de toekomst. De voorgestelde KNX IoT-oplossingen passen perfect in het algemene concept van ISE. A/V, slimme woningen en IT hebben elkaar gevonden en bundelen hun krachten, competenties en voordelen voor iedereen.

KNX leren kennen - training en advies KNX heeft vele facetten en biedt kansen aan iedereen. Om ieders betrokkenheid bij KNX zo eenvoudig mogelijk te maken, organiseert KNX Association tal van activiteiten, zowel voor nieuwkomers als experts, om het werken met KNX te vergemakkelijken. Op het traininggedeelte van de KNX-stand waren tal van vertalingen van basis- en geavanceerde onderwerpen te zien, gemaakt door sectorexperts. Bezoekers konden ook uitgebreider kennismaken met KNX. Degenen die al met KNX werken, konden dankzij het projectadvies van ervaren KNX-experts leren hoe ze hun nieuwe en bestaande projecten kunnen verbeteren.

Het hoogtepunt: het partnerschap tussen ISE en KNX vieren Het hoogtepunt was ongetwijfeld dat we het partnerschap tussen ISE en KNX op de KNX-stand hebben gevierd op 7 februari. Na de keynotespeeches van Mr. Mike Blackman, ISA Managing Director en Mr. Heinz Lux, CEO van KNX Association, was er een party: gasten van over de hele wereld konden genieten van het entertainment, de hapjes en drankjes. De avond was de perfecte afsluiter van een vlekkeloze deelname van KNX Association.

Wilt u meer foto's zien van KNX op ISE 2019? Bezoek onze Facebookpagina hier

Social share