30.10.2019   Internationale conferentie voor KNX trainingscentra 2019 in Stresa (Italië)

Conference Banner


Dit jaar waren meer dan negentig vertegenwoordigers van de verschillende KNX trainingscentra/deelnemende bedrijven van de partij op de conferentie voor trainingscentra. De dag vóór de conferentie waren alle trainingscentra uitgenodigd voor een onvergetelijk diner.

Op de dag van de conferentie gaf mevr. Silvia Siliprandi uitleg over de gangbare praktijken en methodes van de nationale KNX groep Italië. Ook lichtte ze de toeschouwers toe hoe je een succesvolle nationale groep wordt. Dhr. Unal vertelde de aanwezigen over de updates van het afgelopen jaar aan de MyKNX trainingscentertool en de trainingsdocumentatie, net als over de geplande verbeteringen in 2020. Dhr. Joost Demarest, CTO van KNX Association, deed de uitdagingen met betrekking tot KNX Secure Training uit de doeken.

Dhr. Lourdas, Tools Leader van KNX Association, vertelde dan weer wat de toekomst in petto heeft voor ETS Professional en ETS Inside.

's Namiddags toonden niet minder dan tien deelnemende Italiaanse KNX bedrijven hun nieuwste producten.

Alle presentaties en foto's van het diner en de conferentie staan nu op onze cloudserver: https://knxcloud.org/index.php/s/Oi9DZ8o1GJrgAb7

Social share