22. Jul 2019

WorldSkills 2019: de jeugd rekent op KNX!

WorldSkills 2019: de jeugd rekent op KNX!
WorldSkills 2019: de jeugd rekent op KNX!

De toekomsttechnologie voor slimme gebouwen inspireert de vakmensen van morgen.

Maak u klaar voor 's werelds grootste vaardighedencompetitie voor jongeren in beroepsopleiding: tijdens WorldSkills van dit jaar zullen meer dan 1.400 jongeren uit 67 landen in meer dan 55 competentiegebieden bijeenkomen, van 22 tot 27 augustus in Kazan, Rusland. De technische focus van de competitie zal ook dit keer liggen liggen op KNX, 's werelds leidende standaard in de smart home- en bouwsector (ISO / IEC 14543).

Aanstaande KNX-specialisten binden de strijd aanBij WorldSkills 2019 concurreren jonge elektriciens in praktische toepassingen gebaseerd op de KNX-standaard. De aanstaande KNX-specialisten moeten niet alleen overtuigen met hun uitgebreide knowhow, maar ook hun vaardigheden demonstreren in o.a. werkorganisatie, concentratie, probleemoplossing en flexibiliteit. De competitie gebruikt KNX nu al tien jaar als technische basis.

De reden hiervoor is het grote enthousiasme dat 's werelds leidende standaard in de smart home- en bouwsector heeft bij jonge talenten. "In een steeds complexere wereld bieden technologieën zoals KNX jongeren de beste kansen voor een succesvolle toekomst. We zijn trots om opnieuw de focus te zijn van 's werelds grootste vaardighedencompetitie. Dit onderstreept het belang van KNX als toekomsttechnologie voor de vakmensen van morgen", vertelt Franz Kammerl, president van de KNX Association.

"We zijn blij dat KNX niet alleen WorldSkills ondersteunt, maar ook een hele industrie leidt vóór, tijdens en na de competitie. Met KNX kunnen we er zeker van zijn dat we de beste samenwerkingspartner en de beste technologie hebben voor deze en alle volgende wedstrijden", zegt Per Svensson, Skills Competition Manager van WorldSkills.

KNX als carrièrespringplankDe toekomst ligt in voortdurend verbinden van digitale netwerken. Op dit gebied blikt KNX niet alleen terug op bijna 30 jaar ervaring, maar speelt ook een sleutelrol in het vormgeven van deze toekomst als standaard. Tijdens WorldSkills 2019 zullen potentiële werknemers hun volledige potentieel kunnen tonen in de omgang met de toekomsttechnologie KNX, en hebben ze dus al de eerste basis gelegd voor een succesvolle carrière. KNX bespaart hierbij niet op actieve ondersteuning: al vóór de competitie ontvangen de deelnemers ETS-licenties en worden voorbereid door een KNX-training. Extra expertise van KNX is ter plekke beschikbaar op elk moment tijdens en na de wedstrijd. "KNX wordt opnieuw een carrièrespringplank voor jongeren in een belangrijke groeimarkt", zegt Franz Kammerl.

Social Share:

  • Highlights