21. Jan 2021

KNXtoday bundelt krachten met KNX Association

KNXtoday bundelt krachten met KNX Association
KNXtoday bundelt krachten met KNX Association

KNXtoday en KNX Association kondigen met plezier een samenwerkingsovereenkomst aan die inhoudt dat KNX Association voortaan het magazine KNXtoday uitgeeft. Dankzij dit partnerschap kan KNX Association de KNX-community vanaf nu beter op de hoogte houden van haar strategieën, plannen, evenementen, nieuws en meer. Daarvoor beschikt de vereniging over een programma met hoogwaardige content die via de digitale kanalen van KNXtoday wordt verspreid.

Casto Cañavate, Marketing Manager van KNX Association, vertelt: "Het doet ons veel plezier dat we voortaan samenwerken met een gerenommeerd magazine als KNXtoday. Deze stap verbetert de communicatie en het bereik van KNX Association online met sterkere, professionele content en boodschappen die perfect op elkaar afgestemd zijn. De website, nieuwsbrief en socialemediakanalen van KNXtoday zijn ideale platformen om de KNX-boodschap doeltreffender door te geven aan de gemeenschap rond KNX en aan iedereen die bij slimme gebouwen betrokken is."

De website en de maandelijkse nieuwsbrief van KNXtoday krijgen een nieuwe look, in de huisstijl van KNX Association. Het redactieteam van KNXtoday blijft hetzelfde en spitst zich toe op de inhoud, terwijl KNX Association de reclame en sponsoring voor haar rekening neemt.

Uitgever en medeoprichter van KNXtoday Stella Plumbridge verklaart: "We willen graag al onze bijdragers, adverteerders, sponsors en lezers bedanken. Mede dankzij hen zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde informatiebron binnen de wereldwijde KNX-community. We kijken er ook naar uit om op inhoudelijk vlak met de KNX-community te blijven samenwerken. Al sinds het eerste nummer in 2013 ondersteunt KNX Association het tijdschrift enorm en we zijn steeds nauwer gaan samenwerken aan de inhoud. Het was dan ook logisch om de krachten te bundelen en ons elk te concentreren op waar we sterk in zijn. Dankzij deze fusie kan de KNX-community beter dan ooit rekenen op nieuws en informatie van topniveau."

Yasmin Hashmi, Managing Editor en mede-oprichter van KNXtoday: "Dit is een boeiende tijd voor al wie betrokken is bij KNX. De technologie belooft namelijk een sleutelrol te gaan spelen in de opbouw van een betere toekomst met nog energie-efficiëntere, flexibelere en veiligere gebouwde omgevingen. Door de handen ineen te slaan met KNX Association komen we dichter bij de bron: we zijn van meet af aan mee met alle ontwikkelingen en zijn zo beter in staat om de wereldwijde gemeenschap rond gebouwbeheer relevante informatie te bieden."

Ga voor meer informatie naar:

www.knxtoday.com

www.knx.org

Social Share:

  • Highlights