31. Jan 2020

KNX vergroot bereik tijdens ISE 2020

KNX vergroot bereik tijdens ISE 2020
KNX vergroot bereik tijdens ISE 2020

Tijdens Integrated Systems Europe (ISE) zal KNX Association zijn centrale rol als exclusieve ISE Presenting Show Partner in de verf zetten. ISE is 's werelds grootste beurs voor AV en systeemintegratie die van 11 tot en met 14 februari 2020 plaatsvindt in het RAI Amsterdam.

Naast KNX Association zullen ook meer dan 40 KNX fabrikanten van de partij zijn. De 168 m² grote KNX stand in Smart Building hal 9, stand F120, verwelkomt 18 mede-exposanten en biedt bezoekers de kans om de nieuwste producten en ontwikkelingen van KNX te ontdekken. Daarnaast vinden er een hele reeks opleidings- en consultatiesessies plaats waar iedereen, van beginnende tot ervaren installateurs, kan leren om met KNX te werken.

Alle info over de activiteiten vindt u op de ISE website van KNX: https://knxatise.knx.org.

KNX Association en ISE hebben in de loop der jaren al heel wat opmerkelijke ontwikkelingen de revue zien passeren. Die zullen dankzij deze samenwerking als Exclusive Presenting Show Partner ongetwijfeld tot iets groots uitgroeien. De voordelen van dit partnership waren al voelbaar in 2019, het jaar waarin KNX en ISE officiële partners werden, en zullen nog sterker worden tijdens deze editie van ISE.

Als een van ‘s werelds grootste systeemintegratieshows is ISE het ideale platform om de voordelen van KNX voor ‘smart homes' en ‘smart buildings' in de spotlights te zetten voor een groot publiek van zo'n 500 fabrikanten. Daarnaast zal KNX de nieuwste industriële ontwikkelingen voor zowel eindgebruikers als integratoren en fabrikanten onder de aandacht brengen.

Tot slot viert KNX tijdens ISE ook zijn 30e verjaardag. Daarom organiseert KNX Association de avond van 13 februari, de derde beursdag, een leuk verjaardagsfeestje. Na de keynote speeches kunnen gasten uit alle uithoeken van de wereld genieten van entertainment, hapjes en drankjes en naar hartenlust netwerken.

Activiteiten op de stand van KNX Association in Smart Building hal 9, F120De KNX stand wordt de grootste trekpleister van Smart Building hal 9, F120. Op de meest prominente plaats in de hal zal KNX onder andere een presentatieruimte voorzien en een KNX expert ter beschikking stellen, die KNX professionals zal helpen om de beste oplossingen voor hun projecten te ontdekken. Bij Start@KNX leren bezoekers dan weer hoe ze ‘KNXPert' worden, hoe ze met KNX aan de slag moeten gaan en hoe ze gecertificeerd KNX expert kunnen worden.

18 mede-exposanten van over de hele wereld18 KNX fabrikanten van over de hele wereld brengen een bezoekje aan de fantastische KNX stand om de nieuwste ontwikkelingen in KNX technologie voor te stellen. Zij zullen er hun nieuwste toestellen tonen en de toekomst van KNX producten uitstippelen.

Smart Building Conference op 10 februariAl van sinds het prille begin is KNX de grootste promotor van de Smart Building Conference. Die conferentie vindt op 10 februari plaats in het naburige Hotel Okura (de dag voor de opening van de beurs) en zal focussen op ‘5G, IoT en de Intelligent Edge'. Het hoogtepunt van de conferentie wordt ongetwijfeld het rondetafelgesprek over cybersecurity onder leiding van KNX Association (14.40 u. - 15.40 u.).

Feestje voor de 30e verjaardag van KNX op 13 februariOm zijn 30e verjaardag in stijl te vieren, nodigt KNX Association u uit voor de officiële KNX Booth Party op donderdag 13 februari om 17.00 u. Gasten uit alle uithoeken van de wereld kunnen er genieten van entertainment, hapjes en drankjes en naar hartenlust netwerken. Voor een uitnodiging moet u zich registreren op https://knxatise.knx.org.

Gratis toegangsticket voor ISEDe toon is gezet voor ISE 2020 nu de beurs voor het laatst neerstrijkt in het RAI Amsterdam voor ze verhuist naar FIRA Barcelona. Surf naar https://knxatise.knx.org voor een code om een gratis toegangsticket voor ISE ter waarde van € 175 te downloaden.

Alle info over de activiteiten vindt u op de ISE website van KNX: https://knxatise.knx.org.

Social Share:

  • Highlights