24. Oct 2019

KNX brengt een gratis virtuele oplossing op de markt

KNX brengt een gratis virtuele oplossing op de markt
KNX brengt een gratis virtuele oplossing op de markt

Snelle toegang tot de wereld van KNX: dankzij KNX virtual eenvoudiger dan ooit!

Gedreven door de vele voordelen van een smart home huis of een smart building, neemt de vraag naar uitgebreide, intelligente en veilige automatisering van gebouwen met KNX wereldwijd toe. Steeds meer systeemintegrators, installateurs en ambachtslieden sluiten zich aan bij 's werelds toonaangevende standaard voor intelligente gebouwnetwerken. KNX heeft al meer dan 85.000 partners in 164 landen op zes continenten. Met KNX Virtual wordt een aanzienlijke toename van gebruikers verwacht.

Spring vanaf nu nog sneller op de KNX-treinMet nieuwe software maakt KNX het voor gebruikers nog eenvoudiger om de KNX-wereld te betreden, waardoor ze sneller ambitieuze smart home- en smart building-projecten kunnen implementeren. De focus ligt op KNX Virtual, een ongekende oplossing waarmee gebruikers snel en gemakkelijk vertrouwd kunnen raken met het KNX-systeem en het gebruik ervan. Het gebruik maakt de simulatie van echte, fysieke KNX-apparaten en hun interactie mogelijk. De innovatieve oplossing is gebaseerd op het Windows-besturingssysteem.

Zeer eenvoudige bedieningOm alle belangrijke KNX-toepassingsscenario's zo realistisch mogelijk in kaart te brengen, gelden voor gebruikers van KNX Virtual dezelfde vereisten als voor gebruikers van fysieke KNX-producten. Dit betekent dat de ETS-systeemsoftware ook wordt gebruikt voor de bediening van het gesimuleerde KNX-product. In plaats van een echt apparaat aan te sluiten, wordt de computer van de gebruiker eenvoudig via een virtuele IP-interface met KNX Virtual verbonden. Vervolgens is, net als bij een fysiek apparaat, alleen de bediening van de programmeerknop vereist en kunnen alle vereiste groepsobjecten, applicaties, topologieën, enz. worden gedownload. Nadat alle instellingen zijn uitgevoerd, betreedt de gebruiker de echte wereld van KNX en is er geen extra hardware nodig, zoals voeding, kabel, usb- of IP-interface. Klimaatregeling, verlichting en zonwering en vele andere belangrijke toepassingen uit de KNX-wereld kunnen nu eenvoudig door de gebruiker worden getest.

De wereld van KNX is nabij: begin nu!Via https://my.knx.org kan KNX Virtual gratis worden gedownload en vervolgens altijd en overal worden gebruikt. Een internetverbinding is niet vereist voor het daadwerkelijke gebruik. Voor een eenvoudige introductie tot de nieuwe oplossing biedt de KNX-website een uitgebreide verzameling materialen, inclusief een stapsgewijze handleiding voor het gebruik van KNX Virtual. Afhankelijk van hun behoeften hebben geïnteresseerden toegang tot gratis online training (ETS eCampus), video's, webinars en veelgestelde vragen voor meer informatie.

Social Share:

  • Highlights