24. Feb 2021

KNXtoday steunt het ‘KNX in the Home’-event van CEDIA op 17 maart 2021

KNXtoday steunt het ‘KNX in the Home’-event van CEDIA op 17 maart 2021
KNXtoday steunt het ‘KNX in the Home’-event van CEDIA op 17 maart 2021

Event waarbij opportuniteiten voor het KNX-protocol op de residentiële markt in de spotlights worden geplaatst.

CEDIA organiseert binnenkort ‘KNX in the Home', een virtuele conferentie met een panelgesprek met insiders uit de sector. Dankzij de conferentie kunnen deelnemers het uitgebreide assortiment KNX-toepassingen ontdekken en gaat er extra aandacht naar het gebruik van KNX-technologie voor HVAC-doeleinden. Alle professionals kunnen het evenement van drie uur gratis bijwonen. Er zal vooral aandacht worden besteed aan innovatieve residentiële toepassingen met de globale norm voor woning- en gebouwautomatisering: KNX.

"KNX toepassingen omvatten alle aspecten van slimme woningautomatisering, inclusief regeling van AV en verlichting, beveiliging, energiemanagement en HVAC", zo verklaart Matt Nimmons, EMEA Managing Director van CEDIA. "Nu systeemintegratoren op zoek gaan naar meer manieren om technologie in de woning aan te sluiten en te schalen, kan een groter aantal toepassingen binnen het ecosysteem van KNX ingrijpende wijzigingen veroorzaken voor zowel de sector als voor de klanten."

KNX Association is de headlinepartner van het event. De organisatie ontwikkelt en promoot de KNX norm met de bedoeling om ze algemeen te laten erkennen als de basis voor het creëren van slimme woning- en gebouwoplossingen die overal ter wereld kunnen worden toegepast en die veilig en verbonden zijn. KNXtoday, de mediapartner van het event, is het e-magazine voor woning- en gebouwautomatiseringsoplossingen van KNX. De organisatoren kunnen ook nog op de volgende sponsors rekenen: ABB, Basalte, Bemco, Ivory Egg, en Theben AG.

"We zijn blij dat we CEDIA kunnen helpen met het ‘KNX in het Home'-event", verklaarde Casto Canavate, Marketing Manager bij KNX Association. "KNX biedt systeemintegratoren een fantastische kans om hun portfolio te verruimen en een breed assortiment geïntegreerde oplossingen aan te bieden die een aanvulling vormen op hun bestaande werk. We kijken er dan ook naar uit om u allemaal op 17 maart welkom te heten."

Het programma van de digitale ‘KNX in the Home'-leerconferentie op die dag ziet er als volgt uit:

Panelgesprek: Transformeer uw integratieactiviteiten met KNXModerator: Jeff Hayward, The Integrated Home Podcast en Wildwood PRPanelleden: Vladimir Kozlovskyy van Intech Service, Nick Gale van Design Innovation, Olaf Stutzenberger van ABB en Koen Dekyvere van Basalte14.00 u GMT | 09.00 u EST | 06.00 u PSTSamenvatting: Wat is KNX, welke applicaties maakt de technologie in een woning mogelijk en waarom biedt ze woningtechnologie-integratoren nieuwe commerciële opportuniteiten? In dit panelgesprek onder leiding van Jeff Hayward van The Integrated Home Podcast, duiken de panelleden diep in het KNX protocol, de merken en de technologieën die het ondersteunt. Ze bieden ook een antwoord op de vraag hoe dit protocol nieuwe opportuniteiten biedt en de efficiëntie en betrouwbaarheid verbetert voor het integreren, het regelen en het onderhouden van verschillende subsystemen in de woning.

KNX- en AV-systemen integrerenPresentator: Mark Warburton, Ivory Egg15.00 u GMT | 10.00 u EST | 07.00 u PSTSamenvatting: In sommige gevallen wordt KNX afzonderlijk gebruikt om gebouwautomatiseringsystemen uitgebreid te regelen; in andere gevallen wordt de technologie gebruikt in combinatie met systemen zoals AV of een ander gebouwbeheersysteem. Tijdens de 45 minuten durende sessie worden de manieren bekeken waarop verschillende systemen via een interface met KNX kunnen communiceren, onderzoeken ze de voordelen van elk systeem en kijken ze daarna naar praktijkvoorbeelden van de manier waarop BMS- en AV-systemen met KNX kunnen worden verbonden.

Integratie en regeling van HVAC met KNXPresentator: Jeremy Aston, BEMCO16.00 u GMT | 11.00 u EST | 08.00 u PSTSamenvatting: Tijdens dit seminar bekijken we de redenen waarom u KNX kunt gebruiken voor de regeling van HVAC-systemen. We vertellen hoe KNX op een flexibele manier kan worden geïmplementeerd in een hele reeks klimaatregelscenario's, van kleine appartementen tot grote residentiële en commerciële projecten. Daarbij besteden we ook aandacht aan enkele van de krachtige regel- en integratieopties van KNX, de manier waarop de gedecentraliseerde architectuur voor meer veerkracht zorgt en de manier waarop het kan worden uitgebreid om gemakkelijk meerdere gebouwfuncties te integreren zonder dat daarvoor complexe programmeringen moeten worden uitgevoerd.

Op CEDIA.net vindt u nog meer informatie over de inschrijvingen voor ‘KNX in the Home', gedetailleerde informatie over elke presentatie en informatie over CEDIA-events die binnenkort plaatsvinden, waaronder hybride KNX Basics-cursussen in het CEDIA EMEA trainingscenter.

Naast de sectorspecifieke opleidingsevents biedt CEDIA een alomvattende catalogus van online leeropportuniteiten via de CEDIA Academy. Daar horen ‘Fundamentals of Subsystems' en ‘Fundamentals of Distributed Audio' bij, en educatieve trajecten zoals de Cabling and Infrastructure Technician Pathway voor nieuwe technici in de industrie. Ook Integrated Systems Technician Pathway voor bekabelings- en infrastructuurtechnici die de volgende stap willen zetten in hun beroepsontwikkelingstraject, komt aan bod.

Social Share:

  • Highlights