14. Dec 2021

De ETS6Days – Nieuwe herinneringen maken

De ETS6Days – Nieuwe herinneringen maken
De ETS6Days – Nieuwe herinneringen maken

Op 25 en 26 november vonden de ETS6Days plaats, met meer dan 20 events in bijna 20 landen verspreid over de hele wereld. De events, georganiseerd door de nationale KNX groepen, trokken een massa volk. Centraal stond de lancering van ETS6, de nieuwste tool van de KNX Association. En dat moest gevierd worden!

Feest ter ere van een nieuwe internationale mijlpaal voor KNX

In 2020 riep de internationale KNX Community de release van ETS5 uit tot de grootste mijlpaal in de geschiedenis van KNX. Het was dan ook geen verrassing dat de hele sector van slimme woningen en slimme gebouwen reikhalzend uitkeek naar de lancering van ETS6.

Met de ETS6Days beleefde de volledige KNX Community opnieuw een KNX mijlpaal. 's Werelds enige fabrikantonafhankelijke softwaretool voor slimme woningen en slimme gebouwen stond er op schitterende wijze in de spotlights. Dankzij de ondersteuning van de nationale KNX groepen en de deelnemers aan de events krijgt de nieuwe ETS6 de indrukwekkendste softwarelancering in de geschiedenis van KNX.

Voluit gaan voor digitaal - De toekomst van de events is nu

Als internationaal KNX event konden de ETS6Days rekenen op heel wat aandacht. De happening kreeg met name veel zichtbaarheid op sociale media, en dat dankzij het steeds grotere aantal activiteiten van nationale KNX groepen op meerdere platforms. Door de toenemende ervaring van de nationale KNX groepen werden alle mogelijkheden van sociale media ten volle benut.

Vooral door de gebeurtenissen in 2020 besloten heel wat nationale KNX groepen om hun events online te streamen op diverse socialemediaplatformen. Zo konden ze een internationaal publiek bereiken. Daardoor konden de nationale KNX groepen die rekening moesten houden met bepaalde maatregelen toch deelnemen aan dit globale event. Op die manier werd ook duidelijk dat events in de toekomst - door de vele voordelen - meer en meer online zullen plaatsvinden. Via 13 livestreams hadden mensen van over de hele wereld de gelegenheid om in alle comfort thuis kennis te maken met ETS6 en al zijn schitterende eigenschappen.

Conclusie: een event op maat van het moment, een ontwikkeling voor de toekomst, en een herinnering voor altijd

De ETS6Days deden de lancering van de nieuwe versie van de Engineering Tool Software alle eer aan. Bovendien hebben de ETS6Days bewezen dat de ontwikkelingen op het gebied van KNX technologie bestand zijn tegen de uitdagingen van de toekomst, én dat nationale KNX groepen dynamischer en toekomstbestendiger worden om hun nationale KNX activiteiten te promoten.

De ETS6Days waren dan wel afgelopen op 26 november, maar de herinnering aan een prachtig 2021 zal voor eeuwig in het geheugen van de KNX Community gegrift staan.

Social Share:

  • Highlights