18. Jan 2024

Schneider Electric biedt operationele efficiëntie in uw gebouw met SpaceLogic KNX Dali Gateway Pro

Schneider Electric biedt operationele efficiëntie in uw gebouw met SpaceLogic KNX Dali Gateway Pro
Schneider Electric biedt operationele efficiëntie in uw gebouw met SpaceLogic KNX Dali Gateway Pro

Verlichting staat centraal in het energieverbruik. In de hedendaagse bouwtechnologie verschuift de nadruk naar energie-efficiënte praktijken: Building Automation and Control Systems (BACS) zijn nu verplicht en KNX technologie is een belangrijke speler in dit verhaal. Zoals aangetoond in de belangrijkste marktsectoren, residentieel, commercieel en infrastructuur.

KNX en DALI: de perfecte combinatie voor geavanceerd verlichtingsbeheer

DALI is de standaard geworden in commerciële gebouwen en toont het aanpassingsvermogen van de industrie en de drang naar efficiëntere en onderling verbonden schaalbare systemen.

De voeding van uw gebouw met het KNX-systeem is de ruggengraat die uw verlichting regelt en cruciale gegevens verzamelt van de autonome en centrale batterijsystemen.

Onze robuuste SpaceLogic KNX DALI Gateway Pro zorgt voor een naadloze integratie, waardoor KNX de primaire kracht wordt in de werking van uw gebouw.

  • De DALI-Bus vergemakkelijkt de besturing van elektronische voorschakelapparaten (E-VSA's) in overeenstemming met de internationale norm EN62386.
  • Met KNX stuur je je verlichting aan met DALI en overzie je functies zoals
          • Schakelen,
          • Dimmen,
          • Bewaking voor status en standaardinstellingen voor elke lamp of E-VSA,
          • verzamelen energieverbruik.

  • KNX ondersteunt apparaten met noodverlichtingsfuncties, wat de veiligheid verhoogt en het beheer van noodverlichting en verplichte tests stroomlijnt.
  • Het KNX-systeem verbindt tot 64 individuele DALI elektronische voorschakelapparaten en tot 16 verschillende groepen op één Dali-lijn.
  • Onbeperkte schaalbaarheid

Dankzij SpaceLogic KNX DALI Gateway Pro krijgt elk elektronisch voorschakelapparaat automatisch een uniek adres toegewezen, wat het instellen, besturen, controleren en onderhouden vereenvoudigt.

SpaceLogic KNX DALI Gateway Pro draagt bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot van gebouwen, in lijn met de wereldwijde inzet om klimaatverandering tegen te gaan.

Dit evoluerende landschap belooft een toekomst waarin energie-efficiëntie, milieubewustzijn en digitalisering harmonieus samengaan, ten voordele van onze planeet en ons dagelijks leven.

Ontdek meer

Social Share:

  • Highlights