13. Dec 2023

Schneider Electric introduceert Hybrid

Schneider Electric introduceert Hybrid
Schneider Electric introduceert Hybrid

Moderniseer KNX installaties moeiteloos, zonder nieuwe kabels te moeten leggen of vervangen. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, in woningen of gebouwen, met de innovatieve KNX Hybrid oplossing is het toekomstbestendig maken van een gebouw eenvoudiger dan ooit. Dankzij de integratie van het ZigBee protocol maakt de KNX Hybrid module naadloze communicatie mogelijk met een reeks producten van Wiser. Hierdoor kunt u uw KNX-installatie gemakkelijk uitbreiden door vrij geplaatste schakelaars, sensoren of aangesloten stopcontacten te integreren die voorheen moeilijk bereikbaar waren:

Vrij geplaatste schakelaars: Onze stijlvolle schakelaars bieden een naadloze manier om uw verlichting en jaloezieën te bedienen en zijn verkrijgbaar in verschillende designreeksen die passen bij uw persoonlijke stijl en inrichting.

Slimme stopcontacten: Bewaak en beheer uw energieverbruik met onze intelligente stopcontacten, waarmee u waardevolle inzichten krijgt en uw apparaten op afstand kunt bedienen.

Verwarming: Geniet van comfort op maat per kamer met ons verwarmingssysteem op basis van behoeften. Het past zich probleemloos aan uw schema aan en creëert de perfecte omgeving voor elke gelegenheid.

Sensoren: Verhoog de veiligheid en het gebruiksgemak met onze eenvoudig te installeren Wiser-sensoren. Ervaar een betere beveiliging en automatisering in uw huis of gebouw met moeiteloze integratie.

Eenvoudig te installeren en configureren

De KNX Hybrid module wordt geleverd met een verbindingskabel en een externe antenne die buiten de behuizing wordt geplaatst om een optimale signaalsterkte te garanderen. De configuratie wordt gedaan via de controller, volgens een intuïtief en gestructureerd proces. Met automatische detectie en toevoeging van Zigbee apparaten kunt u hun functionaliteit testen voordat u ze configureert. Hierdoor kunt u hun prestaties meteen vanaf het begin controleren.

Maak kennis met het beste van twee werelden

Open een wereld van eindeloze mogelijkheden voor uw woon- of werkruimte. Met deze innovatieve hybride oplossing geniet u van een ongeëvenaard comfort, een verbluffende energie-efficiëntie en een echt intelligente omgeving. Of u nu de voorkeur geeft aan de betrouwbaarheid en flexibiliteit van KNX of aan het draadloze gemak van Wiser, onze hybride oplossing biedt de perfecte synergie en brengt de sterke punten van beide technologieën samen. Neem afscheid van beperkingen en omarm een nieuw tijdperk van slimme gebouwen!

Ontdek meer

Social Share:

  • Highlights