NG UK jaarlijkse conferentie & prijzen 2024
NG UK jaarlijkse conferentie & prijzen 2024

NG UK jaarlijkse conferentie & prijzen 2024

05.09.2024 - 05.09.2024
in London (U.K)


Mis de KNX UK Annual Conference & Awards 2024 niet! Sluit u aan bij KNX National Group UK op donderdag 5 september 2024 in SAMA Bankside om te netwerken met experts in alle aspecten van KNX interoperabele gebouwautomatisering en te horen van marktleiders, bekroonde fabrikanten te ontmoeten en te ontdekken hoe u..:

  • Succesvol navigeren door de nieuwe PSTI-voorschriften (VK) en RED-naleving (EU)

  • Omarm de wereldwijde uitbreiding van IoT op de KNX manier: wereldwijd, veilig, verbonden

  • Volledig geautomatiseerde of sensorgestuurde besturingen voor gebouwen maken

  • Integreer verlichting, verwarming, ventilatie en zonwering vanuit één eenvoudig interoperabel platform

  • Zoek kostenefficiënte, toekomstbestendige producten en systemen door fabrikanten en vernieuwers persoonlijk te ontmoeten

  • Ontmoet ontwerpers en installateurs die systemen aanpassen aan veranderingen in het gebruik van gebouwen en technologische vooruitgang

  • Leer hoe u zich bij hen kunt aansluiten en uw bedrijf kunt positioneren om de uitdagingen die voor u liggen optimaal te benutten

Keynotes:

Jesús Arias

KNX Business Development, Onafhankelijk Management Consultant

Hoe de wereldwijde uitbreiding van KNX IoT te omarmen

Ontdek hoe het KNX IoTech Programma nieuwe standaarden zet voor de IoT industrie, met de focus op duurzaamheid, veiligheid en interoperabiliteit. Ontdek hoe de KNX Startup Incubator nieuwe bedrijven ondersteunt en hen helpt om hun innovatieve oplossingen te positioneren binnen 's werelds grootste ecosysteem voor huis- en gebouwautomatisering.

Alex Buchan CEng

Directeur SafeShark en CTO bij Digital TV Group

Navigeren door PSTI-voorschriften (VK) en RED-naleving (EU)

Ontvang essentiële informatie voor iedereen die werkt in omgevingen die aangesloten apparaten leveren of installeren. Ontvang deskundig advies over de nieuwe PSTI-regelgeving in het Verenigd Koninkrijk en de RED-compliance die binnenkort in de hele EU wordt ingevoerd en die van invloed is op alle aangesloten producten in de markten van het Verenigd Koninkrijk en de EU.

Harry Doling

Directeur Bedrijfsontwikkeling bij Umbra Shading

Gemiste kansen voor energiebesparing door automatisering van randproducten

Ontdek de gemiste kansen voor energiebesparing door de automatisering van randproducten, waaronder zonwering. Leer hoe dit verschillende bouwnormen in de commerciële omgeving beïnvloedt. Als fabrikant met een gevestigd belang zal Harry ook de implicaties van PSTI voor Britse bedrijven bespreken.

Het evenement is gratis toegankelijk voor alle KNX UK leden en gasten, samen met een gratis lunch en versnaperingen. Bezoek de website van het evenement voor meer details en verzeker u van uw plaats door u te registreren via onderstaande link.

Website: https://knxuk.org/2024/06/13/stronger-together/

Registratie: https://shorturl.at/AB6hB

Social Share:

  • Highlights