TDGI 2024: Dag van de Building Information Technology
TDGI 2024: Dag van de Building Information Technology

TDGI 2024: Dag van de Building Information Technology

06.06.2024 - 06.06.2024
in Oberkirch (Zwitserland)


Sluit u aan bij KNX National Group Swiss op de Building Information Technology Day. TDGI wordt gehouden op 6 juni 2024, op de Sursee Campus, en focust op de toekomst van genetwerkte gebouwen. Dit evenement trekt professionals uit de industrie aan om samen te werken en nieuwe ideeën te smeden die het landschap van gebouwtechnologie zullen vormen.

De interdisciplinaire conferentie richt zich op gebouwautomatisering en informatietechnologie en biedt een platform voor het bespreken van de nieuwste technologieën, trends en uitdagingen voor de industrie. Deelnemers kunnen deelnemen aan praktische workshops voor praktische ervaringen met de huidige tools en technieken. Gespecialiseerde lezingen bieden ook inzicht in de huidige ontwikkelingen en lopende projecten binnen de sector. Mis de KNX IoT: Introductie en toepassing met ETS workshop geleid door Michael Critchfield, ETS Product Owner bij KNX Association. Ontdek hoe KNX IoT geïmplementeerd is in KNX projecten en geconfigureerd in het ETS.

De #TDGI is toegankelijk voor alle bedrijven en geïnteresseerden die hun kennis en invloed op het gebied van slimme gebouwtechnologieën willen vergroten. Registreer en ontdek de toekomst van gebouwtechnologie!

Social Share:

  • Highlights