Smart Technology Forum
Smart Technology Forum

Smart Technology Forum

23.01.2024 - 23.01.2024
in Madrid, Spanje


De 5e editie van het congres "Smart Technology Forum", dat plaatsvindt op 23 januari in het ILUNION Atrium Hotel in Madrid, richt zich dit jaar op Facility Management, de discipline die verantwoordelijk is voor het beheer van de exploitatie van gebouwen en hun diensten, waarbij mensen, ruimtes en technologieën worden geïntegreerd om de productiviteit te verhogen door gebruik te maken van de beschikbare middelen.

Het congres draait om de rol van technologie in Facility Management om duurzaamheids- en efficiëntiedoelen te bereiken, evenals de evolutie van managementmodellen. Het samenbrengen van de technologische en FM-sectoren in één evenement, door middel van presentaties en paneldiscussies, zal het evenement ingaan op de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd vanuit verschillende perspectieven, het verkennen van hoe technologie kan helpen bij hun oplossingen, trends en toekomstige behoeften van de sector. Het doel is om de samenwerking te bevorderen tussen verschillende belanghebbenden, waaronder eigenaren, Facility Managers, aanbieders van oplossingen (fabrikanten, ontwikkelaars, installateurs, integrators...) en eindgebruikers, om uitgebreide oplossingen te zoeken en te bieden en persoonlijk kennis uit te wisselen. Dit congres, gezamenlijk georganiseerd door Smartech Cluster, KNX Spanje, IFMA Spanje en SmartLivingPlat, zal verschillende oplossingen en technologieën behandelen om de huidige en toekomstige uitdagingen van de sector aan te pakken, waaronder technologieën voor het optimaliseren van facility management zoals IoT, Big Data, Artificial Intelligence en procesautomatisering.

Het evenement zal ook ingaan op Building Management Systems, uitgebreide CMMS, cyberbeveiliging, energie-efficiëntie en -beheer, opwekking van hernieuwbare energie, integratie en opslag, intelligente verlichting en Human Centric Lighting. Tot slot verkent het congres de toekomst van Facility Management, met onderwerpen als BIM en digital twins, Blockchain, Smart Contracts, Energy Communities en meer.

Social Share:

  • Highlights