22.09.2017   KNX Award 2018: Aanmelding open!


Brussel - Het startschot is gegeven. Tot en met 24 november 2017 kunnen ondernemingen wereldwijd zich kandidaat stellen voor de begeerde KNX Award 2018. Deze gerenommeerde prijs behoort sinds 1998 tot de belangrijkste instituten en prijzen op het gebied van systeemtechniek voor woningen en gebouwen. Deze prijs wordt toegekend aan de wereldwijd meest innovatieve, baanbrekende en intelligente oplossingen binnen de branche. Zoals altijd wordt de prijs iedere twee jaar in de 5 categorieën "International", "Publicity", "Energy Efficiency", "Youth" en "Special" op de mondiaal toonaangevende beurs light+building (l+b) in het Duitse Frankfurt uitgereikt. Zo ook komend jaar in het kader van het grootste evenement tijdens de l+b, namelijk het KNX TOP Event 2018 voor meer dan 2.000 toeschouwers uit bijna 80 landen. Informatie op https://award.knx.org.

KNX Award, een absolute must-have! "De KNX Award is een absolute must-have voor alle KNX-projectontwikkelaars, die hun innovatieve vermogen, kennis en ideeën bij de omzetting van veeleisende projecten voor intelligente gebouwautomatisering willen onderstrepen. De prijs genereert daarnaast veel aandacht", kijkt Franz Kammerl, voorzitter van de KNX Association, terug op de succesvolle geschiedenis van de KNX Award. En nog nooit was het voor geïnteresseerden zo eenvoudig om zich kandidaat te stellen voor de begeerde prijs. Op https://projects.knx.org/submit kan in slechts vier eenvoudige stappen en met een paar keer klikken het eigen project ingestuurd worden.

Prominente vakjury beslist in december Uit alle projecten die uiterlijk 24 november 2017 binnengekomen zijn, selecteert de jury in december de beste in de 5 categorieën "International", "Publicity", "Energy Efficiency", "Youth" en "Special" . Daarbij zijn grootte en omvang van de KNX-installaties niet van doorslaggevend belang. In plaats daarvan staan criteria als verscheidenheid van de geïntegreerde groepen, flexibiliteit en uitbreidingsmogelijkheden, automatiseringsgraad en complexiteit van de installatie, gebruiksvriendelijkheid en klanttevredenheid alsmede het gebruik van producten van verschillende fabrikanten centraal. De jury bestaat uit neutrale experts uit de KNX-wereld en de KNX Association.

"Technische vooruitgang in de huis- en gebouwsysteemtechniek wordt op grote en kleine schaal alsmede overal ter wereld gemaakt. De KNX Award houdt hier met diens beoordelingscriteria rekening mee, en ook met het feit, dat de prijs voor alle continenten in de afzonderlijke categorieën uitgereikt wordt. Daardoor kunnen alle wereldwijde KNX-projecten meedoen. Meedingen naar de prijs is de moeite waard!", benadrukt KNX-voorzitter Franz Kammerl. Naast de begeerde KNX-beker ontvangen alle prijswinnaars een bedrag van 1.000 euro.

Meer informatie alsmede mogelijkheden om zich kandidaat te stellen op https://award.knx.org

Social share